Word jij ook zo blij van gelijke kansen voor iedereen in de wereld?

Ik ben Marlous Kraakman en ik heb altijd geloofd in een betere wereld. Er moet toch een manier zijn dat elk mens op deze prachtige wereld, zijn buik kan vullen en hart kan volgen. Het is duidelijk dat de bronnen in de wereld totaal verkeerd verdeeld zijn, er zijn mensen op de wereld die zoveel geld hebben waarmee ze een heel continent kunnen voeden en toch is er zoveel honger, dat kan toch niet de bedoeling zijn.
Een tijdje geleden kwam het nieuwe Social Media platform Vitae op mijn pad, ik werd er gelijk enthousiast van en hoe meer ik me er in verdiepte, hoe vreugdevoller ik werd! Dit is de manier, dit is de kans waar de wereld op gewacht heeft en ik ben dankbaar dat ik aan het begin van deze prachtige nieuwe ontwikkeling sta.

En dit is tegelijkertijd ook jouw kans. Er zijn nu zoveel mensen die het financieel zwaar hebben, de economie is door de coronacrisis ingestort, duizenden mensen worstelen en het is tijd om het heft van het leven terug in eigen handen te nemen.

Het is tijd voor verandering, ben jij er klaar voor?

Vitae betekent leven en is ontwikkeld met het doel om de wereld te veranderen. 

Wat maakt Vitae nu zo uniek? 

Je wordt betaald voor het gebruik van Vitae, simpelweg door het liken en sharen van berichten (dat wat je toch al deed ??)

Hierdoor voornamelijk content van hoogwaardige kwaliteit

Geen censuur en vrijheid van meningsuiting

Je prive gegevens zijn gewaarborgd en worden niet verkocht

Gelijke kansen voor iedereen ter wereld

Voor mensen met een groot netwerk en/of ondernemers is dit een waanzinnige kans, Vitae zal medio februari 2021 van start gaan en juist omdat veel mensen het (nu nog) niet kennen, heb jij de kans om een groot team onder je te bouwen, inclusief inkomen ?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag weten wat er binnen Vitae allemaal mogelijk is?

Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvende live zoompresentatie. 

Wil jij ook een leven zonder financiëlezorgen en druk?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een live Zoom presentatie over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe dit elk mens op de wereld enorme kansen kan bieden op gelijkheid en welzijn. 

Je hebt je met succes ingeschreven!