06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Waarom Ayahuasca?

Ayahuasca is een liaan en groeit in grote delen van Zuid Amerika. Maar bovenal blijkt Ayahuasca een bewustzijn verruimend middel en wordt het gebruikt als sjamanistisch (plant) medicijn of als communicatiemiddel. Ayahuasca wordt genomen in ceremoniële settings onder begeleiding van een sjamaan of ervaringsdeskundige.
Banisteriopsis caapi is de liaan waar Ayahuasca van gemaakt wordt. De betekenis van Ayahuasca is: “Liaan der zielen”.

Het tweede belangrijke ingrediënt is Chacruna, deze plant bevat de psychedelische stof DMT. Ayahuasca laat je prachtige levenslessen zien, maar is ook nog eens ontzettend helend voor lichaam en geest.

Waarom Ayahuasca een prachtig medicijn is, is omdat het echt afrekent met oude trauma’s en emotionele wonden.
Er zijn oneindig veel therapieën die mensen kunnen helpen bij het oplossen van problemen, maar Ayahuasca gaat veel dieper dan dat. Het maakt een verbinding tussen lichaam en geest, hart en hoofd. Het reset als het ware jouw lichaam en geest en zorgt ervoor dat oude denkbeelden en patronen achter gelaten kunnen worden. Lichamelijk gezien is Ayahuasca een sterke ontgifter, het zuivert je lichaam, je bloed en je organen.

Waarom Ayahuasca mij verder heeft geholpen in het leven

Zelf heb ik mijn leven lang met veel problemen rond gelopen. Toen ik klein was, was ik een spring in het veld.
Ik was altijd aan het dansen en zingen, een echte gekke griet. Ik heb zelfs de buurt eens een keer uitgenodigd voor een optreden van mezelf. Ik stond graag volop in de belangstelling.

Toen ik eenmaal naar school ging, merkte ik dat ik anders was. Ik had weinig aansluiting bij andere kinderen en voelde me daardoor erg eenzaam. Eenmaal op de middelbare school versterkte dit gevoel en ging ik dingen doen die niet goed voor me waren en niet bij me paste om er maar bij te horen.

Dit gevoel van eenzaamheid en onzekerheid heb ik jaren bij me gedragen.
Ayahuasca heeft mij geholpen dit gevoel te doorbreken. Nog steeds voel ik me anders dan anderen.
Ik ben geen volger, ik leid mijn eigen leven dat anders is dan het leven van anderen, ik heb andere denkbeelden en overtuigingen. Maar dankzij de Ayahuasca durf ik meer te gaan staan voor wie ik werkelijk ben, ik durf het kleine meisje weer te zijn die droomt en optreedt voor de hele buurt.
Ayahuasca zet mij letterlijk in mijn hart. En in mijn hart zit vreugde, vertrouwen, liefde, kracht en wijsheid. 

Dankzij Ayahuasca durf ik nu te zijn wie ik werkelijk ben en waarvoor ik gekomen ben hier op aarde

Moeder Ayahuasca geeft mij inzichten hoe ik moet leven, welke stappen ik moet nemen om mijn dromen en mijn zielsverlangen te realiseren. Inmiddels heb ik (bijna) al mijn oude pijnen achter me kunnen laten en als ik nu een Ayahuasca ceremonie bijwoon voel ik alleen maar de diepe sturing van mijn ziel en onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen.

Dat is waarom Ayahuasca goed voor je is. Het zet je in je kracht, in het hier en nu. Het zorgt ervoor dat de oude trauma’s die je in je leven hebt opgelopen, los kan laten, kan helen. Het maakt je lichaam schoon, het verhoogt je bewustzijn, helpt tegen verslavingen, depressies, angsten, stress, onverwerkt verdriet en gedragsproblemen.

Waarom Ayahuasca in een betrouwbare setting

Waarom het zo belangrijk is om Ayahuasca in een betrouwbare setting te ondergaan, is omdat er veel aanbieders op de markt zijn en mensen niet altijd “bevoegd” en “geschikt” zijn om ceremonies te leiden. De ceremonies worden regelmatig gegeven puur uit winstbejag en dat is niet de energie die bij Ayahuasca hoort. Bovendien is het uitermate belangrijk dat je de juiste begeleiding geniet wanneer je in een heftig proces zit en dit kan alleen bij mensen die al veel ervaring hebben op dit gebied. Eventueel kan je bij mij navraag doen waar je een goede Ayahuasca ceremonie kan volgen. Vul daarvoor het contact formulier in op mijn website.

Ik hoop dat ik je met dit artikel overtuigd heb waarom Ayahuasca ook jou kan helpen bij het vinden van de antwoorden op levensvragen en het ervaren van meer rust.

Naar mijn mening zou het voor ieder mens goed zijn  om deze ontmoeting met jezelf eens aan te gaan, om zo meer licht, liefde en blijdschap te kunnen ervaren in het leven.

Namasté.

 

 

 

 

 

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!