06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Verhoogt bewustzijn op 13 niveau’s

Iedereen die spiritueel georiënteerd is heeft het de afgelopen decennia al gemerkt. De frequentie rond onze mooie Aarde is behoorlijk verhoogt. Deze frequentie verhoging zorgt ook voor een verhoging in bewustzijn. De een pakt het op en de ander voelt het wel, maar vind het oké zoals het is.

Ik wil in deze Blog aan jullie uitleggen wat deze verhoging inhoudt en wat de consequenties zijn voor ons Chakra systeem. Wij praten dan van een verhoogt bewustzijn op 13 niveau’s.

Ons ‘nieuwe’ Chakra systeem

Eind jaren ’80 van de vorige eeuw zijn wij langzaam het Aquarius tijdperk in gegaan. Volgens de oude Veda’s hebben wij 6 slapende Chakra’s. Deze slapende Chakra’s zijn na de eeuwwisseling steeds actiever geworden. Wij hebben dus nu een 13 Chakra’s systeem in plaats van een 7 chakra’s systeem.

Wij hebben dus een verhoogt bewustzijn op 13 niveau’s.

Waarom 13 niveaus?

 Als de frequentie hoger wordt dan wordt de trilling ook veel fijner. Ons lichaam heeft daarop geanticipeerd en heeft ook een hogere frequentie aangenomen. Dat betekent een verfijning van ons Chakra systeem met nieuwe bewustzijnsniveau’s.

De nieuwe chakra’s zijn:

  1. Heiligbeenchakra’s (dit zijn er twee. Een Yin en een Yang)
  2. Miltchakra (deze bestond al en heeft er een functie bijgekregen)
  3. Thymuschakra (staat voor loslaten)
  4. Kosmischdoorstromingschakra (gaat over hoe wij ons spiritueel ontwikkelen en wordt ook wel het              dromenchakra genoemd)
  5. Epyfysechakra (Ook wel ons meditatiechakra genoemd)
  6. Transformatiechakra
  7. Transmutatiechakra                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Elk chakra heeft zijn psychologische betekenis en werkt direct in op de Ziel. Daarom worden dit de hoofdchakra’s genoemd.                                                                                                                                                 

In ons Chakra systeem kennen wij ook nog de volgende nevenchakra’s:

  • Kniechakra’s (kan je zien als 4 trompetjes die alle windrichtingen aanwijzen)
  • De elleboogchakra’s (zorgen voor energie in onze romp)
  • Schouderbladchakra (goud van kleur en wordt gebruikt voor het helen van Chakra’s)

Al deze Chakra’s bij elkaar zorgen voor een geniaal energetisch systeem waar een Chakra therapeut prachtig mee kan werken. Helaas zijn er nog niet veel Chakra therapeuten die werken met de 13 Chakra’s maar dat is een kwestie van tijd. Ik ken enkele Reiki therapeuten die de 13 Chakra’s al gebruiken.

Wat betekent dit nu voor jou als lezer?

Een verhoogt bewustzijn op 13 niveau’s zorgt voor beweging in ons energetisch lichaam, en misschien voel jij dat al. Dit kan gepaard gaan met groeipijnen of misschien vallen er ineens allerlei kwartjes bij jou die veel duidelijk maken.

Door de verfijning van de energie ben jij beter in staat om op een dieper niveau naar jezelf te kijken. Wat eerst onzichtbaar was wordt nu ineens zichtbaar. Het is niet zo vreemd dat veel mensen op dit moment de confrontatie met zichzelf durven aan te gaan en gehoor geven aan een verlangen om zichzelf te leren kennen.

Er zijn nog nooit zoveel coaches opgestaan, die de behoefte hebben om andere te helpen bij het verkrijgen van inzicht in hun bestaan.

Ben jij al toe aan een verandering? Of ben jij al bezig met een verhoogt bewustzijn op 13 niveau’s? Eigenlijk is er geen weg terug en je voelt waarschijnlijk al dat jij een bepaalde kant wordt opgestuurd (door jezelf).

Ik wens jou een mooie en liefdevolle ontdekkingstocht en ik kijk ernaar uit om mijn volgende blog te plaatsen waarin ik de Chakra’s meer ga uitlichten.

Namasté

Rudy Nobel.

Reis door de chakra’s

Met de online cursus “Reis door de chakra’s” ga je op reis door de 7 chakra’s met de bijzondere en effectieve Yoga Nidra technieken.
Je zult hierdoor een diepe ontspanning zoals nooit tevoren ervaren en werken aan diepgewortelde overtuigingen en programmeringen.
Instructievideo’s – 5 audio sessies – chakra werkboeken – cursushandleiding

Prijs €87,00