06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Ontwaken in het nieuwe bewustzijn

Dit artikel gaat over ontwaken in het nieuwe bewustzijn. Zoals velen van jullie weten zou op 21 december 2012 iets bijzonders in de wereld gebeuren. We zouden met zijn allen door een gigantische energieshift heengaan, wat grote gevolgen zou hebben op Moeder Aarde en haar bewoners.

De Maya’s voorspelden dat er een eind aan de wereld zou komen hoe wij die kennen, dat de wereld in positieve zin zou gaan veranderen, dat er een grote transformatie plaats zou gaan vinden op Aarde en dat haar bewoners zouden ontwaken in het nieuwe bewustzijn.

Hoe dan ook, op 21 december 2012 ging ik naar een speciale bijeenkomst, om de nieuwe tijd welkom te heten. Het was een bijzondere dag en ik dacht eerlijk gezegd dat de dag erna alles anders zou zijn. Maar de dag erna was alles nog steeds hetzelfde…

En nu, 7 jaar later lijkt er nog steeds niets veranderd…

Maar is dat zo? Er is een hoop gebeurd op Moeder Aarde. Chaos, oude systemen die afbrokkelen, machtsverschuivingen maar ook persoonlijke crises en uitdagingen. En juist tussen al deze chaos, is er een opening ontstaan in vele harten en is de nieuwe tijd begonnen.

De nieuwe tijd is nu!

De nieuwe tijd is al begonnen, we leven er Nu in! Tussen alle chaos op aarde is het nieuwe bewustzijn ontstaan.

Het veranderen van de manier van leven op Aarde heeft tijd nodig, maar er is een zaadje gepland in ons. Het enige dat wij mogen doen, is dat zaadje laten opbloeien tot een prachtige bloeiende bloem.

Jij bent degene die elke dag de keuze mag maken tussen vertrouwen of angst (lees hier mijn blogartikel, die je verder zal helpen bij het kiezen tussen je hart en je verstand). En als je kiest voor vertrouwen, dan mag je dit in volle glorie gaan leven. Elke dag, dag in, dag uit. Focus je hierop en handel ernaar en je zult merken dat het uitgroeit tot een nieuw begin, je eigen ontwaken in het nieuwe bewustzijn.

Hoe kan je ontwaken in het nieuwe bewustzijn?

Ontwaken in het nieuwe bewustzijn doe je door het leven te leven vanuit je diepste verlangens. Wat zegt het licht in jou, waar wil het naartoe? Waarvan maakt je hart een sprongetje, waar wordt je blij van? Durf je die gevoelens te volgen? Durf je een leven te leven gebaseerd op de wens van je hart, een leven vanuit je intuïtie. Durf je het oude los te laten en jezelf te verankeren in een nieuwe weg, in een nieuw bewustzijn?

Doe het maar. Vertrouw erop dat jouw ziel precies weet waar jij naartoe mag gaan. Richt je op datgene wat je vreugde brengt en wat je inspireert. Verbind je met mensen die ook ontwaken in het nieuwe bewustzijn, mensen bij wie je (h)erkenning voelt en waar je dit gevoel mee kunt delen.
Zij brengen je namelijk weer terug bij je ziel en herinneren je eraan wie je in werkelijkheid bent.

En wanneer je merkt dat oude angsten en twijfels weer voorbijkomen, kijk er dan even naar en laat het los, deze energie is niet meer de energie die bij jou hoort.

Wijs niet meer op de toekomst, maar richt je aandacht op het hier en nu. Hier vindt het allemaal plaats.
Leg je hand op je hart en voel. Voel je de liefde, de wijsheid, de sturing en de kracht?

Zie je, het zit er allemaal. Nu mag je vanuit dit gevoel gaan leven. En hoe meer jij op dit gevoel in je hart durft te gaan vertrouwen, hoe meer je dit uit zal stralen en hoe sneller die nieuwe tijd tot iedereen zal doordringen en zo zijn plek krijgt op Aarde.

Namasté.

 

 

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!