06 81 118 160 info@metmarlous.nl
Home » Blog » Leven in de vijfde dimensie

Leven in de vijfde dimensie

6 april 2020

Leven in de vijfde dimensie

We leven in een bijzondere tijd op aarde. Het bewustzijn van de mens verschuift van de derde dimensie naar de vijfde dimensie. Dit proces is al heel lang bezig maar sinds 21 december 2012 in een stroomversnelling terecht gekomen. Je kunt het merken aan alles om je heen. Oude systemen brokkelen af, er komt steeds meer plaats voor Yoga, meditatie en spiritualiteit. Er is onrust in de wereld, omdat het oude niet meer werkt.

De mens krijgt een verhoogd bewustzijn. Men doorziet bepaalde dingen en gelooft niet alles meer wat hen voorgeschoteld wordt. Daardoor beginnen machtssystemen af te brokkelen en doet de nieuwe energie op aarde zijn intrede. 

Wat betekent leven in de vijfde dimensie?

Leven in de vijfde dimensie betekent dat je leeft vanuit je volledige bewustzijn. Je erkent dat je meer bent dan je ego, gedachten en overtuigingen. Het leven wordt in een permanente staat van vreugde, vrede en liefde ervaren. Het hoofd wordt rustig, er zijn geen malende gedachten meer en er komt stilte voor in de plaats.

Dit is een natuurlijk proces van leven in de vijfde dimensie. Negativiteit wordt als het ware weg gefilterd en er komt liefde, dankbaarheid en vreugde voor in de plaats. Leven in de vijfde dimensie betekent dat je een wezen bent van onvoorwaardelijke licht en liefde, zonder ego, angst en oordelen.

In de vijfde dimensie ervaar je een ijzersterk vertrouwen in het leven. Je ontdekt dat er veel meer is dan je in eerste instantie dacht, je voelt je verbonden met alles om je heen, met de mens, de aarde en dieren, maar ook met hogere lichtwezens, zoals engelen. Het hart gaat open en er is liefde, heel veel liefde, voor alles en iedereen om je heen. 

Mijn ervaringen van leven in de vijfde dimensie

Ik heb regelmatig het gevoel dat ik leef in een andere frequentie, een ander bewustzijnsniveau.
Deze momenten ervaar ik meestal wanneer ik aan het mediteren ben, of in de natuur aan het wandelen ben. (Lees hier mijn blogbericht: “Leven in verbondenheid met de natuur”, waarin ik beschrijf welk magisch effect de natuur op mij heeft.)

Ik merk dan dat ik ineens inzichten of antwoorden binnenkrijg, precies datgene wat ik nodig had zodat ik weer verder kan.

Zo was ik van de week heerlijk aan het wandelen met ons zoontje van 6 maanden in de duinen. Ik draag hem altijd op de borst, omdat wij onze kinderen opvoeden volgens natuurlijk ouderschap. Ik geloof erin dat het dragen van het kindje zorgt voor een goede binding tussen moeder en kind, maar dat het haar bovendien een basisvertrouwen geeft voor het leven (lees hier mijn blogartikel over natuurlijk ouderschap).

Ik had een hele bijzondere ervaring. Ik voelde de verbinding tussen mij en mijn zoontje. Ik voelde hoe mijn hart verbonden was aan zijn hart, ik voelde de liefde en de ijzersterke band. Ik voelde hoe mijn hart openstond en ik voelde mijn verbinding met hem, alsof mijn bewustzijn zich mengde met zijn bewustzijn.

Het leek net of de wereld om mij heen niet meer bestond, of juist wel. Ik liep daar volop in mijn bewustzijn. Niets meer en niets minder. Ik was daar, samen met mijn baby’tje en verder alleen de bomen, de wind, het geluid van de wind, het gevoel van de wind langs mijn wangen. Er waren geen gedachten, er was geen ego, er was niets. Ik voelde me letterlijk verlicht. Ik voelde mijn complete bewustzijn op aarde, ik voelde mij een onderdeel van het grote geheel.

Ik weet zeker dat dit is hoe het leven in de vijfde dimensie voelt!

Wanneer gaan we naar de vijfde dimensie?

We zitten al een tijd in het ascentieproces, dit is iets wat geleidelijk plaatsvindt en niet van de één op de andere dag gebeurt. Er zijn voorspellingen gedaan dat de aarde volledig geascendeerd is in 2023, maar tijd is een relatief begrip en dingen manifesteren zich inmiddels veel sneller.

We kunnen dit proces wel zelf beïnvloeden. Wanneer veel mensen dagelijks werken aan hun innerlijke bewustzijnsproces en zich zo in een hogere frequentie bevinden, wordt het gemakkelijker voor de overige bevolking om het licht te ontvangen en zo een shift te maken van de derde naar de vijfde dimensie.

Om je frequentie te verhogen is het goed om regelmatig aan Yoga, meditatie en mindfulness te doen, maar ook een plantaardig voedingspatroon, wandelingen in de natuur en Ayahuasca kan helpen (lees hier mijn blogbericht: “Waarom Ayahuasca een prachtig medicijn is”).

Dit zal een positieve uitwerking hebben op jezelf, maar indirect ook op het grotere geheel.

Vindt je dit een leuk artikel, lees dan ook eens mijn artikel: “Ontwaken in het nieuwe bewustzijn”. Dit artikel helpt je om nog meer te gaan leven vanuit je hart en vertrouwen en zo een shift te maken naar een leven in de vijfde dimensie.

Namasté.

Over mij

Ik ben Marlous Kraakman en ik heb een passie voor gezondheid, reizen, bewustwording en spiritualiteit. Met mijn blogberichten en trainingen hoop ik jou te inspireren en te motiveren op weg naar een leven vanuit je hart en je dromen.

Namasté, mijn licht groet het licht in jou…

 

Volg mij op facebook

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin