06 81 118 160 info@metmarlous.nl
Home » Blog » Hoe verhoog je je trilling?

Hoe verhoog je je trilling?

21 april 2020

Je trilling verhogen, vindt de liefde binnen in jezelf.

Ik vraag me soms af, hoe zal de wereld er in de toekomst uitzien… Er is zo verschrikkelijk veel gaande op dit moment, alles ligt stil, overal ter wereld, horeca, vliegvelden, bedrijven, toerisme… Het is ongelofelijk wanneer je er over nadenkt welke impact dit zal hebben op de wereld.

We kunnen onszelf volledig verliezen in datgene wat we horen op het nieuws. Er wordt angst gezaaid en het heeft effect. Maar ook de ‘complotdenkers’ onder ons kunnen zichzelf verliezen in negativiteit.

Waar gaan we naar toe?

Gaan we naar een wereld van vrijheid en liefde, of van controle en angst? Zullen we net als in China komen te leven in een wereld met vergaande controle mechanismen?

Wat is het effect dat het 5G netwerk op ons zal hebben en hoe gaan ze straks het Corona virus bestrijden, komt er een wet dat vaccinaties verplicht maakt?

Wanneer ik hier over nadenk, wordt ik vreselijk treurig, angstig en moedeloos.

Maar wat kan ik nu doen om deze situatie naar het positieve te richten?

In elk geval niet door mee te doen aan alle negativiteit. Ik kan de wereld niet beter maken door te vechten tegen vergaande controle mechanismen. En ook niet door me heel angstig te voelen over een eventuele vaccinatieplicht of het 5G netwerk. Wat je aandacht geeft groeit…

Ik kan de wereld alleen maar helpen door mijn aandacht te richten op positieve zaken. Ik kan de wereld naar een hoger plan brengen door aan te haken op de hogere energie die voor ons allen aanwezig is.

Hoe kunnen we met elkaar de wereld naar een hoger plan tillen?

Deze tijd vraagt om bewustwording. Duizenden mensen overal ter wereld zitten genoodzaakt thuis, bedrijven gaan failliet, mensen verliezen banen, inkomsten komen stil te liggen. Dit zorgt voor heel veel angst, logisch, velen van ons raken hun basiszekerheid kwijt.

Je kunt aanhaken op die angst en jezelf hierin volledig verliezen, of je kunt er voor kiezen om de angst te omarmen en in de ogen te kijken.

En dit doe je door middel van meditatie.

Wanneer je mediteert wordt je een toeschouwer van je gedachten, je bekijkt ze van een afstand, verbind je met je kracht en laat je er niet door mee slepen. En tijdens een meditatie kan er zomaar iets nieuws ontstaan in jou, waardoor jouw kijk op de wereld voorgoed veranderd.

Bovendien zorgt een dagelijkse meditatiesessie ervoor dat je trilling wordt verhoogd, je verbindt je letterlijk met de bron van liefde binnen in jou en door dit dagelijks te doen, zal jouw wereld steeds mooier, vreugdevoller en rooskleuriger worden.

Wat kan je nog meer doen om jouw trilling te verhogen?

Ook Yoga kan helpen bij het verhogen van jouw trilling, wandelen in de natuur en het werken met essentiële oliën.
Er is onderzoek gedaan naar de werking van essentiële oliën en hieruit blijkt dat essentiële oliën de hoogste frequentie hebben in de natuur. Dit betekent dat het een enorme impact heeft op onze gezondheid en geestelijk welbevinden.

Ikzelf werk dagelijks met de oliën van Young Living en ik merk dat ik hierdoor een ontzettend krachtig, blij en positief mens ben geworden. Ik gebruik ze voor allerlei doeleinden, in mijn water, tijdens het mediteren, als ik aan het werk ben, tot rust moet komen, direct energie nodig heb, niet kan slapen en ga zo maar door.

Zou je hier meer over willen weten en ben je klaar om jouw bewustzijnsniveau naar een hoger plan te tillen?

Dan nodig ik je graag uit om eens een olietafel bij te wonen, tijdens een olietafel vertel ik alles over de oliën van Young Living en wat deze kunnen betekenen voor jouw gezondheid en geestelijk welbevinden. Nuchter en simpel uitgelegd, volledig gratis en geen verplichtingen dus laat je verrassen.

Laten we ons met elkaar openen voor de liefdevolle energie van de 5e dimensie en op deze manier de hemel op aarde creëren.

Namasté.

Over mij

Ik ben Marlous Kraakman en ik heb een passie voor gezondheid, reizen, bewustwording en spiritualiteit. Met mijn blogberichten en trainingen hoop ik jou te inspireren en te motiveren op weg naar een leven vanuit je hart en je dromen.

Namasté, mijn licht groet het licht in jou…

 

Volg mij op facebook

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin