06 81 118 160 info@metmarlous.nl
Home » Blog » Leven als digital nomad, dit is nu ook voor jou mogelijk!

Leven als digital nomad, dit is nu ook voor jou mogelijk!

26 april 2021

Reizen is altijd mijn grootste passie geweest en toen wij in 2015 op onze 1,5 jaar durende wereldreis waren, raakte ik in Bali aan de praat met een vrouw die leefde als Digital Nomad.

Ze zat achter haar computer in ons favoriete café in Ubud en mijn interesse was gelijk gewekt. Dit was mijn droom, dit was wat ik wilde, leven in vrijheid, kunnen gaan en staan waar ik naar toe wilde. Maar hoe ik dit precies kon verwezenlijken was op dat moment nog niet duidelijk.

Maar wat maakte het uit, we stonden aan het begin van onze grote reis, dus eerst genieten van al het moois van Zuid Oost Azië, Australië, Nepal, India en Sri Lanka. Hoe gaaf is dat!

Toen we terug kwamen van onze reis ging ik ons leven als Digital Nomad verder onderzoeken. Ik was inmiddels een aantal studies rijker en maakte meerdere online programma’s. Het bleek nog niet heel makkelijk, maar waar een wil is, is een weg. Ik verdiepte me in Online marketing, Facebook Marketing, funnels… Maar toch bleef het grote succes uit, er was al zoveel aanbod op de markt.

 

Hoe kon ik mijn leven als Digital Nomad nu toch realiseren?

 

Ik geloof erin dat je alles kunt waarmaken in het leven dat je wilt, maar wij willen vaak dat dingen sneller gaan dan dat ze in werkelijkheid gaan (lees hier mijn blog over de Wet van Aantrekking). 

Ik had hard gewerkt aan mijn dromen toen ik ineens zwanger raakte van een prachtig meisje. Met ons dochtertje had ik nog wel wat tijd om te werken, maar dit veranderde toen ik na 9 maanden ineens weer zwanger raakte. Dit hadden we niet zien aankomen, we dachten dat we nu toch echt die droom in het buitenland gingen waarmaken, maar blijkbaar had het leven anders bepaald…

Negen maanden later werd ons prachtige zoontje geboren en ons geluk was compleet. Wel heel druk met 2 kleine kindjes en 2 bedrijven, dus ik moest het op een gegeven moment op een laag pitje zetten. Het voelde alsof mijn droom uit elkaar was gevallen, maar ik liet het even los. Ik richtte mij volledig op het moederschap in vol vertrouwen dat er iets op ons pad zou komen. Na een kleine 2 maanden raakte ik ‘toevallig’ aan de praat met mijn buurman die mij vertelde over het nieuwe Social Media Platform Vitae.

Kunnen wij nu dan eindelijk als Digital Nomads leven?

Vitae is een nieuw Social Media platform die in tegenstelling tot de bestaande Social Media Platforms op zeer revolutionaire manier de vrijheid brengt van informatie delen.

Hierbij is te denken aan: dat zij berichten niet censureren, de privacy van ieder lid waarborgen en zelfs de leden betalen voor het gebruik van het platform.

Hun ideale doelstelling is: Wereldwijd welvaart voor iedereen mogelijk maken (Growing Global Prosperity) en als basisfundament het hoogste niveau van gelijkheid te bereiken in de mogelijkheden voor ieder mens!

Toen ik hoorde over deze prachtige missie was ik dan ook direct enthousiast!

 

Dit is wat de wereld nodig heeft en hier wil ik me dolgraag aan comprimeren. Maar ook ligt onze droom om met ons gezin als digital nomads de wereld over te reizen nu binnen handbereik.

Samen met mijn man Ron vertegenwoordigen wij als Early Adapters het woord van Vitae, wij hebben al een prachtig team opgebouwd en idem inkomen. Onze vrijheid komt steeds iets meer binnen handbereik.

Het is tijd dat we met de wereld een andere kant op gaan, ik weet dat en jij weet het ook. Anders had je dit artikel niet gelezen. Ook jij hebt de wens om in vrijheid te leven en je hart te volgen. Jouw avontuur ligt binnen handbereik!
Wil je meer weten? Schrijf je dan nu in voor mijn vlog waarin ik alles vertel over dit bijzonder mooie Social Media Platform en maak jouw dromen waar.

Namasté.

Over mij

Ik ben Marlous Kraakman en ik heb een passie voor gezondheid, reizen, bewustwording en spiritualiteit. Met mijn blogberichten en trainingen hoop ik jou te inspireren en te motiveren op weg naar een leven vanuit je hart en je dromen.

Namasté, mijn licht groet het licht in jou…

 

Volg mij op facebook

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin