06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Promotiemateriaal affiliates

Promotiemateriaal affiliates 

Super fijn dat je ons wilt gaan helpen met het promoten van de training “Dromen najagen” van New Age Health. Wij van New Age Health hanteren uiteraard een aantal voorwaarden en richtlijnen waar jij als affiliate je aan moet houden. Deze voorwaarden en richtlijnen beschrijf ik in dit document en daarnaast delen wij het benodigde promotie materiaal. Ik wil je vriendelijk verzoeken deze pagina niet met derden te delen.

Voorwaarden affiliate promotie

 • Bij het promoten van de training “Dromen najagen” van New Age Health dien jij je eigen teksten te schrijven. Wij willen graag dat jij onze training(en) (soms ook wel cursus genoemd), op een authentieke manier promoot en dat bereik je alleen met eigen teksten, een eigen stijl en wellicht een eigen (positieve) mening. Dus gelieve de blogs en teksten niet direct van de website van New Age Health kopiëren maar desnoods herschrijven in jouw eigen woorden. Je mag eventueel kleine gedeeltes uit blogs, video’s of promotiemateriaal gebruiken maar het grootste gedeelte zal door jou zelf gemaakt moeten zijn.
 • Je mag alles op deze pagina onder het kopje ‘promotiemateriaal affiliates’ vrij gebruiken als affiliate. De meest effectieve vorm van promotie is om onderstaande content onder het kopje ‘promotiemateriaal affiliates’ te mixen met je eigen content zoals teksten, video’s, afbeeldingen, persoonlijke ervaringen en leuke berichtjes op Social Media.
 • Wanneer je programma’s en/of trainingen van New Age Health promoot, realiseer je dan goed dat je te maken hebt met mensen met gevoelens, eigen meningen en ook een eigen visie op de wereld. Neem deze mensen serieus en leid ze niet om de tuin door dingen te publiceren die niet waar zijn of dingen te beloven die wij niet kunnen waarmaken. Neem deze mensen serieus en help ze daadwerkelijk verder. Onze programma’s en trainingen kunnen deze mensen echt verder helpen, maar het is geen magische pil die alle problemen en klachten wegneemt.
 • Maak ten allen tijden duidelijk dat het niet jouw eigen programma’s en/of trainingen zijn die jij verkoopt, hiermee voorkom je verwarring bij klanten. De beste manier om de trainingen (soms ook wel cursussen genoemd) te promoten blijft door middel van je eigen unieke ervaringen. Vertellen hoe en waarmee het jou geholpen heeft blijft het meest effectief dus deel jouw eigen persoonlijke ervaring.
 • Het is absoluut niet toegestaan om delen uit de programma’s en cursussen gratis weg te geven, te kopiëren of te gebruiken voor promotie.
 • Spam mensen niet. Gebruik je unieke URL’s en het promotiemateriaal zorgvuldig. Niemand wordt er blij van wanneer hij/zij alleen maar promotie berichten op Social media of in hun inbox ontvangt.
 • Als je mensen via e-mail benadert, doe dat dan alleen als je toestemming hebt om te mailen. 

Promotiemateriaal – Dromen najagen

 • Omschrijving training: In deze schitterende 8-weekse online training nemen wij jou bij de hand en gaan we stapsgewijs maar ook zeer doelgericht en liefdevol jouw dromen en talenten (oftewel jouw ware potentieel) (her)ontdekken en helpen wij jou de kracht te vinden om deze dromen om te zetten naar werkelijkheid en te implementeren in jouw leven. De kortste weg naar waar levensgeluk! We gaan door de 3 fases van het creatieproces heen, namelijk Denken, Voelen en Doen.

  De training is rijkelijk gevuld met:

 • Iedere week een uitgebreid PDF bestand met inspirerende en motiverende teksten en opdrachten;

 • Iedere week één of meer mooie meditaties speciaal ingesproken door Marlous. Deze meditaties helpen bij het vinden van antwoorden, de noodzakelijke rust en balans;

 • Iedere week een video boodschap waarin Marlous jou steunt en aanmoedigt;

 • Inspirerende korte filmpjes die aanzetten tot nadenken en actie. Deze filmpjes bieden vertrouwen en inspiratie om dat te doen wat goed is;

 • Toegang tot de online community waarin je (indien gewenst) support vindt en je proces kunt delen met andere cursus genoten.

 • Prijs: € 97,00

 • Affiliate commissie: € 30,00

 • Homepage: Homepage training Dromen najagen – Het is toegestaan om gedeeltes van de homepage te gebruiken als promotiemateriaal. Het is niet toegestaan om de homepage helemaal en letterlijk te kopiëren en zelf te gebruiken.

 • Blogs: Blogs over dromen najagen – Het is toegestaan om gedeeltes uit de blogs te gebruiken als promotiemateriaal. Het is niet toegestaan om blogs letterlijk te kopieën en zelf te gebruiken.

Afbeeldingen, banners en video training “Dromen najagen” (vrij te gebruiken als promotiemateriaal):

Wil je meer rust, balans en levensvreugde ervaren?

Start dan vandaag nog met mediteren en meld je aan voor de 5-daagse gratis meditatie cursus van Met Marlous!

Je hebt je met succes ingeschreven!