06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Wil jij dit jaar blij, energiek en positief de winter door komen?

Heb jij last van de volgende klachten gedurende de wintermaanden?

Last van sombere en depressieve gevoelens

Vermoeidheidsklachten

Weinig energie

Verminderde levenslust

Gevoel van onbalans

Verlang jij naar:

Plezier hebben in het leven

Levenslust en balans ervaren

Vol energie aan je dag beginnen

Meer zelfvertrouwen

Positief de winter doorkomen

Een cadeautje speciaal voor de hooggevoelige vrouw

Ik ben Marlous Kraakman, eigenaresse van New Age Health.

Ook ik had vroeger erg veel moeite met de wintermaanden. Dit jaargetij duurde mij altijd veel te lang en ik voelde me dan ook vaak moe, depressief en futloos. Ik realiseerde me dat dit geen manier van leven was en paste mijn levensstijl aan. Inmiddels bruis ik van de energie, het hele jaar door en dat gun ik jou ook zo. Daarom wil ik je inzicht geven in hoe ook jij positief de winter door kunt komen, zonder sombere en depressieve gevoelens. Pak mijn hand maar vast en waag de sprong naar meer (winters)geluk!

Namasté.

Marlous Kraakman – New Age Health

Wil jij dit jaar blij, energiek en positief de winter doorkomen?

Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maandag een overzicht van de meest recente blogartikelen & ontvang gratis mijn e-book

[thrive_leads id=’1733′]

Wil je meer rust, balans en levensvreugde ervaren?

Start dan vandaag nog met mediteren en meld je aan voor de 5-daagse gratis meditatie cursus van Met Marlous!

Je hebt je met succes ingeschreven!