06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Mijn verhaal

Ik ben Marlous Kraakman, een “nieuwetijdse en hooggevoelige vrouw”. Maar bovendien spiritueel, avontuurlijk en levend vanuit mijn hart.

Na een lange zoektocht heb ik nu al weer een poosje geleden de essentie van mijn bestaan ontdekt. Voor mij betekent dit dat ik eindelijk durf te doen wat ik vanuit mijn hart echt heel graag wil in het leven. 

Altijd was ik bang voor de oordelen van anderen en omdat ik “anders” ben wrong ik me in allerlei bochten om er maar bij te horen.

Maar ik was verre van gelukkig en door bepaalde gebeurtenissen merkte ik dat mensen toch wel hun oordeel klaar hebben, dat deed soms pijn. Maar nu merk ik dat ik mede door die ervaringen en zelfontwikkeling sterker ben geworden, het raakt me niet meer wat een ander van mij denkt. Ik ben nu eenmaal anders en mag dat ook zijn, het is nu de tijd om mijn anders zijn te aanvaarden en uit te dragen.

Ik heb een missie hier op aarde en die kan ik alleen volbrengen als ik 100% op mezelf vertrouw en in mijn kracht ga staan, ongeacht de meningen van anderen.

Dit betekent wel dat mijn levenspad anders is dan het levenspad van vele anderen hier op aarde, maar misschien is ook dat wel voorbestemd.

Mijn streven is om ogen te openen, om te laten zien dat het niet de maatschappij is die bepaalt hoe jij leeft en welke keuzes jij maakt. Alleen jij trekt aan de touwtjes van jouw eigen leven en ik wil jou helpen om alles wat erin zit eruit te halen. Dat is waar ik voor sta en waar ik voor ga.

Het is mijn missie om tenminste 100.000 vrouwen op zoek naar een gezonder en gelukkiger leven bewust te maken en uiteindelijk te inspireren hun hart te volgen, zodat ze datgene kunnen doen waar ze werkelijk gelukkig van worden. 

Hopelijk kan ik ook jou bij de hand nemen op weg naar ultiem levensgeluk. 

Namasté… Mijn licht groet het licht in jou… 

 

 

Marlous Kraakman

Volg mij op social media:

Opleidingen:

 

Creationcoach, Con Amore

Een coachopleiding waarbij geleerd wordt dat ieder mens zijn eigen werkelijkheid schept en hoe je dit op de juiste, doeltreffende manier kunt inzetten. 

Natuurvoedingsadviseur, Civas Haarlem

Het leren inzetten van voeding bij bepaalde gezondheidsklachten/ chronische ziekten. 

Darmtherapie, SOHF Hoofddorp

Het effect wat voeding op de darmen heeft en het leren inzetten van de juiste voeding voor het verkrijgen van een gezonde darmflora. 

Orthomoleculair detoxconsulent, SOHF Hoofddorp 

Het leren begeleiden van mensen tijdens een detox/ontgiftingskuur. 

Gewichtsconsulent, Civas Haarlem

Het leren inzetten van voeding om gewenst gewicht te bereiken/behouden. 

Spiritualiteit

Bewust leven

Gezondheid

Reizen

Met Marlous

Mijn grootste wens is om mensen weer echt terug te brengen bij zichzelf. De wereld is aan het veranderen en we merken dat huidige patronen en gewoontes niet meer werken.

Het leven vraagt letterlijk aan ons om naar binnen te keren, om de verbinding te herstellen met ons hart, met ons diepere weten.

We ervaren onbalans in het leven, worstelen met (chronische) klachten en overgewicht, voelen ons misschien niet meer gelukkig in ons werk, ervaren stress of werkdruk en doen niet datgene wat ons werkelijk gelukkig maakt.

Op zo’n moment vraagt het leven letterlijk aan jou om te kiezen, wat wil je echt? Waar wil je naartoe en met wie?

Maar kiezen en andere keuzes maken is eng…

Daar wil ik jou graag bij helpen door middel van verschillende blogs over gezondheid, spiritualiteit en bewustwording op mijn website, maar ook door het aanbieden van mijn prachtige online begeleidingstraject “Juicy Detox Met Marlous”.

Waarom ik mijn bedrijf heb opgericht, is omdat ik datgene wat ik geleerd heb de laatste jaren en waardoor ik me inmiddels fantastisch voel, over wil brengen op andere mensen. Ik heb dit pad al bewandeld, ik heb gekozen voor mijn hart en ben tegen veel onzekerheid, twijfels en angst aangelopen in mijzelf.

Maar ik ben doorgegaan, ik leef mijn droomleven en als ervaringsdeskundige ben ik klaar om ook jou te begeleiden naar het leven vanuit jouw dromen. 

 

 

 

 

 

Bedrijfsinformatie:

Met Marlous

Natteweg 44
1861 CZ

Bergen 
Noord-Holland

Telefoonnummer: 06 81 118 160
E-mailadres: info@metmarlous.nl 

New Age Health

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met me op!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!