06 81 118 160 info@metmarlous.nl

 

Ben jij klaar voor
het leven
vanuit je dromen?

Aarzel dan niet! Begin nu direct met de training “Dromen najagen” van New Age Health! 

In deze schitterende 8-weekse online training nemen wij jou bij de hand en gaan we stapsgewijs maar ook zeer doelgericht en liefdevol jouw dromen en talenten (oftewel jouw ware potentieel) (her)ontdekken en helpen wij jou de kracht te vinden om deze dromen om te zetten naar werkelijkheid en te implementeren in jouw leven. De kortste weg naar waar levensgeluk!

Als ik wil, als ik echt graag wil. Kan ik alles zijn, heel veel. Kan ik alles doen, groot en klein. Gaan er deuren open, blijken er vele wegen te zijn. Geloof heus in jezelf en wees een beetje voorbereid. Op een lach en oneindig veel energie, op van droom naar werkelijkheid. 

Waarom is deze training juist voor jou zo geschikt?

Je bent niet happy meer in je werk of met je thuis situatie. Weglopen is geen optie meer!

Jouw ware potentieel is niet helder en wordt dus ook niet ten volle benut. Echt zonde!

Je wilt graag jouw talenten (her)ontdekken en deze verder ontwikkelen. Maar hoe?

Je voelt je niet gelukkig en wilt meer uit het leven halen. Wat heeft het leven jou aan moois te bieden?

Je hebt dromen en bent er klaar voor om deze uit te laten komen. Dit is je kans!

Je wilt minder stress in je leven en meer ontspanning ervaren. Dat kan!

Je wilt leven vanuit je hart en doen waarvoor je op aarde geboren bent. Een geweldig en haalbaar streven!

Na deze training heb je jouw dromen en talenten helder, je voelt je sterk en geaard, je durft te zijn wie je ten diepste bent en je durft dit bovendien ook uit te stralen naar de rest van de wereld. Je hebt de eerste stappen gezet richting jouw droomleven en je hebt een concreet actieplan gemaakt die jou verder gaat helpen om je dromen uit te laten komen. 

Deze training zorgt voor positiviteit, kracht en een hernieuwde levensmissie

Ik ben Marlous Kraakman van New Age Health en ik nodig jou van harte uit om mee te doen aan mijn prachtige online training “Dromen najagen”, waarin wij samen stap voor stap op zoek gaan naar jouw ware potentieel en het leven waar jij oprecht gelukkig van wordt. En daar blijft het niet bij, eenmaal duidelijk hoe jouw droomleven of -carrière eruit ziet, gaan we ook stappen ondernemen om deze droom te realiseren.

We gaan bovendien voor een maximaal resultaat, voor minder doen we het niet!

Dus stap nu in, je hebt niets te verliezen en ontzettend veel te winnen!

We leven in een prestatie maatschappij waarin carrière maken en materialisme te belangrijk zijn gemaakt en waarin weinig ruimte meer is voor werkelijke idealen. Keuzes worden niet meer gemaakt vanuit het hart maar we laten ons leiden door ons ego, maar ook door wat ons wordt opgelegd. Dit eist haar tol, zoveel mensen lopen vast en missen het plezier in hun baan, relatie of in hun contact met anderen.

Tijd voor veranderingen, tijd voor actie! Neem het heft van je leven in eigen handen!

Wil jij iedere dag opstaan vol energie en levensvreugde?

 

Probeer je eens voor te stellen hoe het zou zijn als je iedere dag opstaat vol met levenslust en positieve energie. In de wetenschap dat jij jouw volledige potentieel in liefde mag gaan uitrollen en je bezig mag gaan houden met datgene je het liefste doet. Dat is ook voor jou weggelegd, maar dan moet je nu wel keuzes gaan maken vanuit je hart en actie gaan ondernemen door je in te schrijven voor mijn training “Dromen najagen”. 

Beperkende gedachten en overtuigingen spelen geen rol meer, je kunt het!

 

If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it!

Hoe zou je het vinden als ik jou ga helpen om jouw droomleven te realiseren?

 

Mijn missie is om duizenden vrouwen in binnen en buitenland te inspireren om daadwerkelijk stappen te ondernemen om hun droomleven te creëren.
Het feit dat je dit leest, wil waarschijnlijk zeggen dat je toe bent aan een nieuwe stap in jouw leven. Prachtig!

Dan heb ik heel goed nieuws voor je. Ik heb namelijk speciaal voor jouw mijn prachtige training “Dromen najagen” ontworpen. Ik heb dit pad namelijk al bewandeld en het is één van de mooiste dingen die mij overkomen is in het leven. Dankzij alle stappen die ik de afgelopen jaren heb gezet, bewandel ik nu het pad van mijn hart, leef ik nu het leven waarvoor ik geboren ben op aarde, leef ik mijn droomleven. 

En met alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, weet ik dat ik ook jou kan helpen om je dromen uit te laten komen. De training dromen najagen is speciaal ontwikkeld voor mensen die weer een stukje verder in het leven willen komen. Degenen die diep in hun hart weten dat ze hier met een reden op aarde zijn en samen gaan we deze reden(en) naar boven halen en tot uitvoering brengen.

Hopelijk kan ik ook jou bij de hand nemen op weg naar ultiem levensgeluk! 

Vandaag is het begin van de rest van je leven! 

Ervaringsdeskundigen 

 

Mijn man Ron en ikzelf zijn ervaringsdeskundigen als het gaat om het achterlaten van een leven vol zekerheden en welvaart, voor een op het oog onzekere maar wel super spannende en uitdagende toekomst. Wij hadden de moed om onze banen vaarwel te zeggen en ons mooie huis te verkopen,  om een langgekoesterde droom in vervulling te laten gaan. Namelijk het maken van een geweldige wereldreis in de hoop elders op een idyllische plek een nieuwe bestemming te vinden.


Kalbarri NP Australie

Dat laatste is om allerlei goede redenen niet gelukt, maar de anderhalf jaar in ultieme vrijheid heeft een ongeëvenaarde en onuitwisbare indruk op ons gemaakt. 

En eenmaal thuis heeft de training zoals jij die nu gaat doorlopen ons de weg gewezen naar waar geluk en hebben we alsnog onze nieuwe bestemming gevonden. 

Natures Window, Kalbarri National Park Australië

Hoe is de training dromen najagen opgebouwd en wat maakt haar zo uniek?

De training “Dromen najagen” duurt op papier 8 weken, maar je kunt uiteraard de tijd nemen die jij nodig hebt om tot een optimaal resultaat te komen. Natuurlijk gaat een gezonde dosis zelfdiscipline jou helpen bij het behalen van een optimaal resultaat en ik geef jou ook een flink aantal tips die je gaan helpen op weg naar je uiteindelijke doel, een gelukkig leven recht vanuit je hart. 

Tijdens de cursus gaan we door de 3 fases van het creatieproces heen, namelijk:

Denken: De eerste weken gaan we ons richten op jouw dromen en talenten. Wie ben je en wat wil je in het leven? Waar wordt je blij van? Wat zijn je talenten? Wat waren en wat zijn jouw dromen in het leven en wat is jouw werkelijke potentieel?

Voelen: De weken daarna gaan we de liefde met onszelf aan en we gaan leren om onze angsten om te zetten in kracht. Beperkende gedachten en overtuigingen (dat is namelijk je ego) laten we niet meer toe. Tijdens deze weken gaan we een fundamentele basis leggen voor het uitvoeren van jouw toekomstplannen.

Doen: Het is nu duidelijk geworden wat jou gelukkig maakt en waar je naartoe wilt in het leven. Of dat nu gaat om een andere carrière of een diepgewortelde wens om de wereld te ontdekken. Misschien stel je wel hogere eisen aan je relatie. Alles mag, alles is goed. Je gaat nu een actieplan maken, waarmee je ervoor zorgt dat jouw droom (groot of klein) uitkomt en je gaat dit actieplan ook uitvoeren. Stap uit je comfortzone!

Bovendien kan jij als extra supplement een uitgebreid persoonlijk profiel op basis van jouw volledige naam en geboortedatum, van de Maya Kalender Tzolkin aanvragen. In dit profiel wordt jouw ware potentieel geschreven. Bovendien komen de beroepen aan bod die goed bij jou passen, jouw persoonlijke uitdagingen en schaduwzijde en wordt je talent beschreven.

Het persoonlijke profiel vanuit de Maya Kalender Tzolkin is een prachtig geschreven rapport, die jou veel handleiding biedt voor nu en in de toekomst. Spannend! 

Ik zelf ben heel lang op zoek geweest naar de juiste manier om mijn dromen te verwezenlijken. Als deze cursus er toen was geweest, had ik hem zeker gedaan!

De training “Dromen najagen” maakt het realiseren van dromen nu voor iedereen mogelijk. 
Marlous Kraakman

Eigenaresse New Age Health

Wat ontvang je als je de training dromen najagen nu besteld?

Je ontvangt 8 weken lang een uitgebreid PDF bestand met inspirerende en motiverende teksten en opdrachten Ik neem jou bij de hand bij het bewandelen van het juiste pad en het vinden van het noodzakelijke bewustzijn niveau.

Je ontvangt elke week één of meer meditaties. Deze meditaties zijn speciaal gemaakt om je te helpen bij het vinden van de antwoorden, waarnaar jij op zoek bent. Ook zorgen de meditaties ervoor dat je rust vindt in jezelf en meer balans ervaart in het dagelijks leven.

Je ontvangt elke week een videoboodschap van mij waarin ik je aanmoedig en steun. Je moet weten dat je niet alleen staat in dit proces.

Je ontvangt een uitgebreid persoonlijk profiel vanuit de Maya kalender Tzolkin. Dit profiel is opgemaakt vanuit jouw geboortedatum en volledige naam en zal je gegarandeerd verder helpen op jouw pad.

Je ontvangt inspirerende korte films, die je aanzetten tot denken en bovendien tot actie. Deze films bieden vertrouwen en inspiratie en zijn een perfecte aanvulling op de training.

Je maakt deel uit van een online community, waarin je support vindt en je ei kwijt kunt. Dit kan zijn op een moment van onzekerheid maar zeker ook op een moment van trots en blijdschap.

It all begins with that one tiny seed…

Welke resultaten heeft de training?

Je krijgt een duidelijk beeld van je wensen, verlangens, dromen en talenten

Je komt in je kracht te staan

Je zult balans ervaren in je leven en een hernieuwd gevoel van levensvreugde

Je weet wat je wilt in het leven en werkt daar naartoe

Oude angsten en onzekerheden zijn verleden tijd, je werkt actief aan je persoonlijke groei en ontwikkeling

Je neemt afscheid van dingen die niet meer bij je horen, waardoor je een groot gevoel van vrijheid zult ervaren

Je leeft vanuit je hart en zet de eerste concrete stappen naar datgene waarvoor je op aarde bent geboren

Wat is het jou waard om optimaal gelukkig te zijn en van jouw droomleven werkelijkheid te maken?

 

Wat heb jij ervoor over om jouw dromen uit te laten komen? Wat is dit jou waard?

Ik, Marlous Kraakman van New Age Health neem jou bij de hand op jouw pad naar waar levensgeluk. Deze prachtige online training biedt jou een fundament waar je altijd op terug kunt vallen.

De prijs van de training “Dromen najagen” is € 97,00. Deze prijs is exclusief het persoonlijk profiel vanuit de Maya Kalender Tzolkin. 
Wanneer je de behoefte voelt om dit persoonlijke profiel toe te voegen aan de training, is dit een investering van €42,50. Deze prijs komt dan nog bovenop de prijs van de training. 

Je zult dagelijks ongeveer 30 minuten aan de training werken.

Aan het eind van de cursus weet je wat jouw dromen en wensen zijn voor de toekomst, sta je volledig in je kracht en blaak je van zelfvertrouwen. Je hebt volgens een uitgebreid actieplan, de eerste stappen gezet die jou leiden richting het leven waar jij oprecht blij van wordt. 

Je krijgt na aankoop direct toegang tot de digitale cursus en de online community, waar je (indien gewenst) met anderen je proces kunt delen.

 

Wij van “New Age Health” vinden het super leuk dat jij je opgeeft voor deze prachtige training. En je bent niet alleen, ontzettend veel mensen hebben de overtuiging dat het leven meer te bieden heeft. Ook zij willen graag geholpen worden bij het duidelijk krijgen van hun dromen, talenten en hun ware potentieel. 

Pak deze kans, benut de komende maanden en laat al je dromen, wensen en verlangens uit komen.

Start nu direct met de training
“Dromen najagen”!

Prijs € 97,00.

Wil je meer rust, balans en levensvreugde ervaren?

Start dan vandaag nog met mediteren en meld je aan voor de 5-daagse gratis meditatie cursus van Met Marlous!

Je hebt je met succes ingeschreven!