06 81 118 160 info@metmarlous.nl


Ben jij klaar voor het leven vanuit je dromen?

 

Ontdek waarom het nu de tijd is om te gaan leven vanuit je hart en ervaar de grote vreugde die dit geeft.

Krijg inzicht in jouw dromen, verlangens en talenten en ondervindt wie jij werkelijk bent.

Her ontdek de oneindige kracht die in jou zit en leer deze kracht in te zetten voor jou hoogst mogelijke potentieel.

Leer welke stappen jij kunt ondernemen om jouw droomleven te realiseren.

Wordt onderdeel van een groep gelijkgestemden, ontvang een jaar lang persoonlijke begeleiding en vind steun om jouw grootste dromen uit te laten komen.

Als je wilt, als je echt graag wilt, kan je alles zijn. Heel veel, kan je alles doen, groot en klein. Gaan er deuren open, blijken er vele wegen te zijn. Geloof heus in jezelf en wees een beetje voorbereid. Op een lach en oneindig veel energie, op van droom naar werkelijkheid. 

Hoe zou je het vinden als ik jou ga helpen bij het realiseren van jouw dromen?

 

Mijn missie is om duizenden vrouwen in binnen en buitenland te inspireren om daadwerkelijk stappen te ondernemen om hun droomleven te creëren.
Het feit dat je dit leest, wil waarschijnlijk zeggen dat je toe bent aan een nieuwe stap in jouw leven. Prachtig!

Dan heb ik heel goed nieuws voor je. Ik heb namelijk speciaal voor jouw mijn prachtige training “Leef je droom Met Marlous” ontworpen. Ik heb dit pad al bewandeld en het is één van de mooiste ervaringen die mij overkomen is in het leven. Dankzij alle stappen die ik de afgelopen jaren heb gezet, bewandel ik nu het pad van mijn hart, leef ik nu het leven waarvoor ik geboren ben op aarde, leef ik mijn droom. 

En met alle kennis die ik de afgelopen jaren heb vergaard, weet ik dat ik ook jou kan helpen om je dromen uit te laten komen.
De training “Leef je droom Met Marlous” is speciaal ontwikkeld voor mensen die weer een stukje verder in het leven willen komen. Degenen die diep in hun hart weten dat ze hier met een reden op aarde zijn en samen gaan we deze reden(en) naar boven halen en tot uitvoering brengen.

Hopelijk kan ik jou bij de hand nemen op weg naar ultiem levensgeluk! 

Na deze training heb je jouw dromen en talenten helder. Je voelt je sterk en geaard. Je durft te zijn wie je ten diepste bent en je durft dit bovendien ook uit te stralen naar de rest van de wereld. Je hebt de eerste stappen gezet richting jouw droomleven en je hebt een concreet actieplan gemaakt die jou verder gaat helpen om je dromen uit te laten komen. 

Ervaringsdeskundigen 

 

Mijn man Ron en ikzelf zijn ervaringsdeskundigen als het gaat om het achterlaten van een leven vol zekerheden en welvaart, voor een op het oog onzekere maar wel super spannende en uitdagende toekomst. Wij hadden de moed om onze banen vaarwel te zeggen en ons mooie huis te verkopen,  om een langgekoesterde droom in vervulling te laten gaan. Namelijk het maken van een geweldige wereldreis in de hoop elders op een idyllische plek een nieuwe bestemming te vinden.


Kalbarri NP Australie

Dat laatste is om allerlei goede redenen niet gelukt, maar de anderhalf jaar in ultieme vrijheid heeft een ongeëvenaarde en onuitwisbare indruk op ons gemaakt. 

En eenmaal thuis heeft de training zoals jij die nu gaat doorlopen ons de weg gewezen naar waar geluk en hebben we alsnog onze nieuwe bestemming gevonden. 

Natures Window, Kalbarri National Park Australië
Tijd voor veranderingen, tijd voor actie! Neem het heft van je leven zelf weer in handen! Stop met het dromen van je leven en begin met het leven van je dromen!

Wil jij iedere dag opstaan vol energie en levensvreugde?

 

Probeer je eens voor te stellen hoe het zou zijn als je iedere dag opstaat vol met levenslust en positieve energie. In de wetenschap dat jij jouw volledige potentieel in liefde mag gaan uitrollen en je bezig mag gaan houden met datgene dat je het liefste doet. Dit is ook voor jou weggelegd, maar dan moet je nu wel keuzes gaan maken vanuit je hart en actie gaan ondernemen door je in te schrijven voor mijn training “Leef je droom Met Marlous”. 

Beperkende gedachten en overtuigingen spelen geen rol meer, je kunt het!

 

If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it!

Profiteer nu van mijn ondersteuning, om datgene te gaan doen waar je werkelijk gelukkig van wordt.

Meld je nu aan voor de training “Leef je droom met Marlous”, krijg ondersteuning op jouw levenspad en ontdek dat het nooit te laat is om een nieuwe richting in te slaan.

Het is jouw leven en het is nu de tijd om voorin de bus plaats te nemen en een nieuw levenspad uit te stippelen. 

We zijn niet geboren om dingen te doen, waar we niet gelukkig van worden. We zijn op deze wereld gekomen, om onze talenten optimaal te benutten, om een specifieke levenstaak te vervullen en jouw tijd is nu gekomen. Anders was je niet naar mijn website toegetrokken.

So come on, listen to your heart my dear. Neem deze stap en kies NU voor jezelf!

Vandaag is het begin van de rest van je leven! 

Hoe is de training opgebouwd en wat maakt haar zo uniek?

De training “Leef je droom Met Marlous” duurt op papier 8 weken, maar je kunt uiteraard de tijd nemen die jij nodig acht om tot een optimaal resultaat te komen. Natuurlijk gaat een gezonde dosis zelfdiscipline jou helpen bij het behalen van een optimaal resultaat en ik geef jou ook een flink aantal tips die je gaan helpen op weg naar je uiteindelijke doel, een gelukkig leven recht vanuit je hart. 

Tijdens de cursus gaan we door de 3 fases van het creatieproces heen, namelijk:

Denken; De eerste weken gaan we ons richten op jouw dromen en talenten. Wie ben je en wat wil je in het leven? Waar wordt je blij van? Wat zijn je talenten? Wat waren en wat zijn jouw dromen in het leven en wat is jouw werkelijke potentieel?

Voelen; De weken erna gaan we de liefde met onszelf aan en we gaan leren om onze angsten om te zetten in kracht. Beperkende gedachten en overtuigingen (dat is namelijk je ego) laten we niet meer toe. Tijdens deze weken gaan we een fundamentele basis leggen voor het uitvoeren van jouw toekomstplannen.

Doen; Het is nu duidelijk geworden wat jou gelukkig maakt en waar je naartoe wilt in het leven. Of dat nu gaat om een andere carrière of een diepgewortelde wens om de wereld te ontdekken. Misschien stel je wel hogere eisen aan je relatie. Alles mag, alles is goed. Je gaat nu een actieplan maken, waarmee je ervoor zorgt dat jouw droom (groot of klein) uitkomt en je gaat dit actieplan ook uitvoeren. Stap uit je comfortzone!


Ontdek de 8 modules uit deze prachtige online training die jou gaan helpen om je dromen te realiseren! 

"

Week 1: Je talenten ontdekken

 

In de eerste week gaan we werken aan jouw mindset en ga je onderzoeken wat jouw (onontdekte) talenten zijn. Verder vertel ik je in de video’s wat meer over de training en hoe de community werkt.

 

Week 2: Jouw droom

 

Tijdens deze week ga ik je vertrouwen geven dat je alles kunt wat je maar wilt. We gaan denken in kansen en mogelijkheden en gaan jouw droom tot in detail uitschrijven. Het is de hoogste tijd dat je gaat bepalen wat jij met je leven wilt. Denk groots, werkelijk waar alles is mogelijk!

Week 3: Het uiten van zelfliefde

 

Om succes te behalen mag je vertrouwen op je talenten en ze verder ontplooien. Daarom staat deze week in het teken van bouwen aan zelfliefde en zelfvertrouwen. We gaan een affirmatie opstellen die je gaat helpen en ook gaan we werken aan de ongezonde kanten van je egotype.

Week 4: Goed voor jezelf zorgen

 

In week 4 probeer ik je wat bewustzijn bij te brengen over wat voeding met het brein doet. Wil jij jouw droomleven realiseren, dan zal je daar bepaalde offers voor moeten doen. Je zult met toegewijde focus moeten werken. Om deze focus te behouden, is het belangrijk dat je je gezond en fit voelt. Deze week gaan we ons hierop richten.

Week 5: De kracht van onze gedachten

 

Tijdens deze week ga ik het creatieproces verder uitleggen. Ik ga je vertellen wat de kracht van onze gedachten zijn en ik ga je aanmoedigen om te gaan staan in je ware authenticiteit. Verder gaan we onderzoeken of belemmerende overtuigingen of angsten jou blokkeren op je pad en ik geef je handreikingen hoe je dit kunt ombuigen naar vertrouwen.

Week 6: Stap uit je comfortzone

 

In week 6 is het tijd om uit de comfortzone te stappen. Tijdens deze week ga ik je precies uitleggen wat de comfortzone is en ik vertel over de Wet van aantrekking. We gaan nogmaals toetsen of datgene waarover je droomt, hetgeen is wat jij vanuit het diepste van je hart wilt neerzetten in de wereld en we gaan een creationmap maken, spannend!

Week 7: Van droom naar werkelijkheid

 

 Elk kunstwerk begint met een eerste actie! Actie is de allesbepalende scheppingsenergie! Wil jij jouw droom verwezenlijken, dan is het nu tijd om dit onderdeel van je leven veel meer aandacht en tijd te geven dan andere onderdelen. Deze week ga ik je helpen bij het opstellen van je jaardoelen, zodat jij de eerste stappen kunt zetten richting succes.

Week 8: Jouw stappenplan

 

Hakken, vormen, schuren en polijsten. Hak weg wat niet past, geef je leven vorm conform je hoogste idee en schuur de ruwe kanten van je ego af. Alleen dan ben je klaar om in je ware kracht en schoonheid te gaan stralen. Deze week gaan we de puntjes op de i zetten, we ronden de training op een dusdanige manier af, zodat jij helemaal klaar bent om jouw droomleven te realiseren.

Ik ben zelf lang op zoek geweest naar de juiste manier om mijn dromen uit te laten komen. Als deze cursus er toen was geweest, had ik hem zeker gedaan!
De training “Leef je droom Met Marlous” maakt het realiseren van je dromen voor iedereen mogelijk. 
Marlous Kraakman

Eigenaresse van Met Marlous

Wat ontvang je als je de training “Leef je droom Met Marlous” nu besteld?

Je krijgt toegang tot een online trainingsruimte, waarin jij de training op een gemakkelijke en overzichtelijke manier kunt doorlopen.

Je ontvangt elke week één of meer meditaties. De meditaties zijn speciaal gemaakt om antwoorden te verkrijgen, waarnaar je op zoek bent. Ook zorgen de meditaties ervoor dat je tot rust komt in jezelf en meer balans ervaart in het dagelijks leven.

Je ontvangt elke week een videoboodschap van mij, om je een hart onder de riem te steken en je te laten weten dat je niet alleen bent in je proces.

Je ontvangt elke week een uitgebreide en leerzame presentatie van mij, met lesstof en inspiratie voor de nieuwe week.

Je ontvangt elke week opdrachten en teksten, die jou begeleiden en ondersteunen in je proces en aanzetten tot nadenken en actie.

Je ontvangt inspirerende korte films, die je aanzetten tot denken en bovendien tot actie. Deze films bieden vertrouwen en inspiratie en zijn een perfecte aanvulling op de training.

Je maakt onderdeel uit van een online community met gelijkgestemden, waarin je support vindt en je ei kwijt kunt als je je een moment wat minder of onzeker voelt. Ook na de 8-weekse training blijf je onderdeel uitmaken van de online community. Wie weet doe je hier nog interessante ontmoetingen en vriendschappen voor het leven op!

De training duurt 8 weken op papier, maar je ontvangt een jaar lang support en ondersteuning van mij via de e-mail en in de online community.

It all begins with that one tiny seed…

Welke resultaten heeft de training?

Je krijgt een duidelijk beeld van je wensen, verlangens, dromen en talenten;

Je komt in je kracht te staan;

Je zult balans ervaren in je leven en een hernieuwd gevoel van levensvreugde;

Je weet wat je wilt in het leven en werkt daar naartoe;

Oude angsten en onzekerheden zijn verleden tijd, je werkt actief aan je persoonlijke groei en ontwikkeling;

Je neemt afscheid van dingen die niet meer bij je horen, waardoor je een groot gevoel van vrijheid zult ervaren;

Je leeft vanuit je hart en zet de eerste concrete stappen naar datgene waarvoor je op aarde bent geboren.

Wat is waar levensgeluk jou waard? 

Wat heb jij ervoor over om jouw dromen uit te laten komen? Wat is dit jou waard?

De training “Leef je droom Met Marlous” neemt jou bij de hand in jouw zoektocht naar waar levensgeluk. Deze prachtige online training biedt jou een fundament waar je altijd weer op kunt terug vallen.

Wij mogen de training nu tijdelijk aanbieden met een vroegboekkorting van maar liefst €136,00. Dat betekent dat de early birds tot 28 februari 2020 geen € 333,00 betalen, maar  slechts € 197,00!

Je zult dagelijks minimaal 30 minuten aan de training werken.

Aan het eind van de cursus weet je wat jouw dromen en wensen zijn voor de toekomst, sta je volledig in je kracht en zelfvertrouwen en heb je volgens een uitgebreid actieplan, de eerste stappen gezet om jouw dromen uit te laten komen.

Je krijgt na aankoop direct toegang tot week 1 van de de digitale cursus en de online community, waar je met anderen je proces kunt delen. 

 

Nu tot 28 februari 2020 een vroegboekkorting van € 136,00. Daardoor betaal jij tijdelijk slechts € 197,00!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 Maak gebruik van onze vroegboekkorting geldig tot
28 februari 2020!

En betaal nu geen € 333,00 maar € 197,00!

Super leuk! Ik kom binnenkort op tv met Edsilia Rombley!

Helaas mag ik nu nog niks verklappen, maar wil je graag afvallen, gezonder leven of ben je geïnteresseerd in detoxen? Laat dan nu je naam en e-mailadres achter, dan houd ik je op de hoogte. 

Je hebt je met succes ingeschreven!