06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Wil jij jouw droom leven en daarnaast ook je ware potentieel aanspreken? 


Download dan nu mijn gratis e-book!

Wat zou jij anders willen in jouw leven?

Ik wil (weer) aan het roer van mijn leven staan.

Ik wil keuzes maken vanuit mijn hart.

Een meer liefde- en bewust vol bestaan

Een toekomstperspectief waar ik ontzettend blij van word.

Ik wil graag meer ruimte voor mijzelf.

Ik zou graag mijn ware potentieel (her)ontdekken en implementeren in mijn leven.

Verlang jij naar:

meer ontspanning?

meer levenslust en balans?

een energieke start van de dag?

meer zelfvertrouwen?

een intuïtiever leven?

het leven uit jouw dromen?

een mindful leven?

Een liefdevol cadeau speciaal voor de trouwe volgers van New Age Health

Ik ben Marlous Kraakman, eigenaresse van New Age Health.

Dit E-book maar daarnaast ook mijn training “Dromen najagen” is eigenlijk het logische gevolg van mijn eigen zoektocht naar meer balans, groei en liefde in mijn leven. En met dat laatste bedoel ik niet alleen de liefde voor een ander maar meer nog de liefde voor mijzelf. Want daar begint het toch echt allemaal mee!

En van jezelf houden lukt alleen als naar je hart luistert, je droom leeft en je ware potentieel benut. Ik sta inmiddels iedere dag op met een glimlach, begin met mijn ochtend rituelen en bruis van de energie omdat ik weet wat ik wil en waar ik het voor doe. Dat gun ik jou ook zo!

Daarom wil ik jou helpen bij het helder krijgen van de werkelijke essentie van jouw bestaan. Mijn E-book geeft jou alvast flink wat stof tot nadenken en daarop volgend brengt mijn training “Dromen najagen” jou het echte geluk. Dus, pak mijn hand maar vast en zet de eerste stap richting jouw droomleven!

Namasté.

Marlous Kraakman – New Age Health

Waar liggen jouw talenten en wat zijn jouw dromen? Wil jij energiek, positief en liefdevol het leven aangaan?

Aarzel niet, neem nu het heft in eigen hand en download dit e-book!

[thrive_leads id=’6550′]

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!