Wil jij meer rust, balans en levensvreugde ervaren?

Meld je dan nu gratis aan voor mijn 5-daagse meditatie cursus en ontdek hoe een dagelijkse korte meditatiesessie jouw leven positief kan veranderen. 

Ontdek hoe een aantal minuten per dag jouw leven drastisch kunnen veranderen.

Ontdek dat mediteren voor iedereen fantastisch werkt, ook voor jou!

Ervaar meer balans in je leven en wordt rustiger in je hoofd en je gedachten.

Leer onrust transformeren en ontvang tools die jou gaan helpen om ook na de training vol goede moed en inspiratie verder te gaan met mediteren.

Ontdek dat meditatie eigenlijk heel makkelijk is, super fijn en dat het je een totaal anders, blij en positief mens maakt.

Neem nu de eerste stap naar een leven vol rust, balans en plezier en start met mediteren!

We leven in een verwarrende tijd op aarde. We verschuiven van een maatschappij dat volledig gericht is op het ego, naar een wereld waarin het hart en de intuïtie steeds belangrijker worden. 

We zijn echter verleerd om naar ons hart te luisteren, vaak voelen we ons niet optimaal gelukkig. Er heerst teveel werkdruk en je doet niet hetgeen je het liefste, vanuit je hart wilt doen. Oneindig veel mensen lopen tegenwoordig rond met burn-out klachten, depressies en stress, dat een teken is dat lichaam en geest niet in balans zijn. 

Ik ben Marlous Kraakman, ik ben de oprichtster van Met Marlous en via mijn website hoop ik mensen te inspireren om keuzes vanuit hun hart te maken. 
 

Middels meditatie kan je de eerste stap maken naar verbinding met je hart. Tijdens het mediteren kan je ervaren dat er meer is dan die dagelijkse gedachtestroom. Meditatie heeft oneindig veel positieve voordelen, je wordt rustiger, komt positiever in het leven te staan en stress verdwijnt. Door middel van je ademhaling kom je in een meditatieve flow en hierin vindt je jouw rust en kracht.

Marlous Kraakman
Eigenaar Met Marlous

 

Verander je leven vandaag en meld je nu aan voor de 5-daagse gratis meditatie cursus van
Met Marlous!
 

 

De cursus is als volgt opgebouwd:

Les 1: In de eerste les gaan we onderzoeken waarom je wilt beginnen met mediteren, ik leg het belang uit van meditatie en ik laat je middels een korte bodyscan meditatie ervaren hoe fijn meditatie is.

Les 2: In de tweede les gaan we op zoek naar een manier van mediteren dat bij jou past, zodat je het mediteren als fijn gaat ervaren. De meditatie van vandaag is een prachtige meditatie dat jou helpt om de stilte in Jouzelf te ervaren.

Les 3: In deze les beschrijf ik de positieve effecten van meditatie en leg ik bovendien uit hoe dit in zijn werking gaat. De meditatie vandaag helpt jou dit gevoel te ervaren.

Les 4: Tijdens meditatie kan er veel onrust opkomen, dat voor veel mensen een reden is om te stoppen. Deze dag vertel ik hoe je op een positieve manier met onrust om kan gaan. Tijdens de meditatie begeleid ik je in dit proces.

Les 5: In de laatste les geef ik nog enkele tips mee hoe je het mediteren ook na deze gratis meditatie cursus kunt volhouden. Verder vertel ik over mindfulness en hoe je dit kunt toepassen in het dagelijks leven. De meditatie van dag 5 is een mindfulness meditatie.

Wil je meer rust, balans en levensvreugde ervaren?

Start dan vandaag nog met mediteren en meld je aan voor de 5-daagse gratis meditatie cursus van Met Marlous!

Je hebt je met succes ingeschreven!