06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Gezond lunchcafé in bergen

Bergen is een prachtig dorp vlakbij de kust en omgeven door bossen, duinen en strand. Het is een dorp waar menig toerist komt en ik begrijp dat volkomen. Behalve de prachtige natuur, heeft Bergen ook een gezellig en levendig centrum. Elke zaterdag vindt hier de zaterdagmarkt plaats rondom de Ruïnekerk. Deze markt heeft de nominatie gekregen van “Beste markt van Nederland 2018”.
Bergen heeft verder ook nog vele leuke cafés en restaurants. Ben je een keer een dagje lekker weg en ben je na een prachtige wandeling, op zoek naar een gezond lunchcafé in Bergen?

Ga dan naar Echt, want Echt heeft het allemaal.

Waarom ik Echt uitkies als gezond lunchcafé in Bergen?

Ik kies Echt uit als “het gezonde lunchcafé in Bergen”, omdat de producten die ze gebruiken allen met zorg zijn bereid en uitgekozen. De meeste producten zijn biologisch. Het vlees, de zuivel en de groenten komen bijvoorbeeld van Zorgboerderij de Noorderhoeve in Schoorl, volledig biologisch en maar een paar kilometer van Echt vandaan. Echt draagt namelijk ook een steentje bij aan een beter milieu, ze kiezen bewust om de voedselkilometers zo laag mogelijk te houden. Bovendien voegen ze nergens kunstmatige smaakstoffen aan toe, je kunt bij Echt dus gegarandeerd gezond eten.

Wat vind je zoal op het menu van Echt?

Je kunt bij Echt terecht voor het ontbijt, de lunch, maar ook een borrel. Ze zijn tot 17.30 uur open.
In de ochtend kan je kiezen voor een lekker en voedzaam ontbijt, zoals bijvoorbeeld een Acai bowl, een Green ocean bowl, yoghurt of een uitgebreid ontbijt met een gekookt eitje, een broodje en een croissant. Voor de lunch kan je bijvoorbeeld kiezen voor een lekker biologisch soepje, een Buddha bowl of een speltbol of sandwich. Verder hebben ze heerlijke koffies en wanneer je liever geen melk drinkt, kan je gratis kiezen voor havermelk in je koffie en eventueel een lekker taartje voor erbij, zowel vegan als met suiker.

Uiteraard hebben ze ook nog heerlijke biologische sapjes en smoothies.

Ikzelf heb de keuze gemaakt voor een Buddha bowl en het overtrof mijn stoutste verwachtingen. Het is een bowl met bruine rijst, verse gerookte zalm, avocado, radijs, komkommer, lente ui, pindasaus en koriander, voor slechts € 9,50! Ron heeft gekozen voor de Club Zalm à € 9,50 en ook hij zat hiervan te smikkelen.

Naast de voortreffelijke ingrediënten is de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde!

Kort gezegd, hou jij van Echt gezond eten en ben je op zoek naar een gezond lunch café in Bergen? Ga dan naar Echt. Echt biedt jou alles waarnaar je op zoek bent.

Gezond lunchcafé in Bergen:
Echt

Adres:
Oude Prinsweg 5, 1861 CS Bergen NH

Openingstijden:
Iedere dag van 8.30 uur tot 17.30 uur

 Mocht je helemaal de smaak te pakken hebben van het lekkere en gezonde eten van Echt en je gaat een dagje naar Alkmaar? Echt heeft ook een vestiging in Alkmaar. Ook zeker een bezoekje waard.

Namasté.

 

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!