06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Lieve volgers van dit mooie online inspiratie platform

  Wij van Met Marlous zijn continu in ontwikkeling en op zoek naar mooie en nieuwe onderwerpen, producten of diensten die interessant zijn voor onze doelgroep, “de zoeker naar meer bewustwording, spirituele groei en verbinding”.
We zullen op zeer regelmatige basis mooie evenementen, workshops en retraites aanbieden op onze website. 

Dus houdt onze website in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.   

Evenementen

One day silent retreat: Being home
zaterdag 8 juni 2019

Valt het je ook op dat de vreugde of rust die je kunt ervaren in het dagelijks leven vaak zo kortstondig en gerelateerd is aan situaties, ervaringen of in relatie tot een andere persoon? Verlang je ook naar vrede en vervulling in jezelf die niet verbonden is aan omstandigheden? Dat waar we naar verlangen is eigenlijk ons ware Zelf, dat wat we altijd zijn voorafgaand aan al onze beperkende ideeën, verhalen en onzekerheden, maar waar we feitelijk telkens over heen kijken.

Kom thuis bij jezelf tijdens deze verdiepende stiltedag met behulp van verschillende meditaties begeleid door yoga- en meditatiedocent Rolandjan van Mulligen.

Stuur een mailtje naar info@newagehealth.nl met een vermelding van je volledige naam, de betreffende retreat en de code 0119 en krijg 5 % korting op deze retreat van One Day Retreat.  

One Day: Connect to your essence
zaterdag 23 juni 2019

Tijdens dit One Day Retreat ga je een reis naar binnen maken door middel van Yin yoga, yoga nidra, meditatie, jezelf confronterende vragen te stellen en journaling. Zo kom je in je lijf en bij je gevoel. Uit je hoofd, naar je hart. Je gaat onderzoeken wat jouw heartfelt desire is, waar jouw kracht ligt, jouw purpose in dit leven. Vervolgens ga je een concreet stappenplan maken naar jouw missie.

‘It’s all about the journey, not the destination.’

Kortom, dit retreat nodigt je uit om weer in je kracht te gaan staan en leider te worden van jouw leven.

Stuur een mailtje naar info@newagehealth.nl met een vermelding van je volledige naam, de betreffende retreat en de code 0119 en krijg 5 % korting op deze retreat van One Day Retreat.  

Delta Yoga: Waddenweekend
Data: 5 – 7 juli of 6 – 8 september 2019

Geniet van een ontspannen weekend aan het Noord-Hollandse wad met yoga, meditatie, lekker & gezond eten en goed gezelschap!

Om er even helemaal ‘uit’ te zijn, hoef je niet altijd ver te reizen. Rustgevende vergezichten, het geluid van de zee en de geur van vers gras vormen de perfecte setting voor een ontspannen yoga weekend dichtbij huis. Neem tijd voor jezelf, beweeg in de frisse lucht en ontmoet nieuwe vrienden op het geheime waddeneiland Wieringen, op slechts 40 minuten afstand van Amsterdam.