Wil jij graag bewust en gezond zijn en jouw huidige leven naar een hoger plan brengen?

 

Dan kunnen essentiële oliën je hierbij helpen…

Kijk nu naar mijn online olieklas waarin ik:

De basics van essentiële oliën uitleg

Vertel waarom essentiële oliën zo essentieel zijn ons leven

Uitleg wat essentiële oliën zijn en hoe je ze kunt toepassen

Hoe ze kunnen bijdragen aan een algeheel gevoel van welbevinden

En nog veel meer...

The best time for new beginnings is now!

Verhoog je algehele gevoel van welzijn, door te kiezen voor producten met de hoogst mogelijke kwaliteit

Kom meer en meer in balans met jezelf en hervind je ware kracht

Maak een sprong in bewustzijn en ervaar het verschil tussen een gezond en ongezond leven

Ondersteun het lichaam in alles wat het nodig heeft, om tot een lichamelijk en geestelijk welbevinden te komen

Ondersteun het immuunsysteem en je weerstand, zodat je jezelf en je familieleden kunt beschermen

Always find time for the things that make you feel happy to be alive!

Wil jij meer rust, balans en levensvreugde ervaren? 

Weet je hoe lang ik op zoek ben geweest om mijn dromen te realiseren?
Ik was op zoek naar een leven in liefde, overvloed en vrijheid en op het moment dat Young Living in mijn leven kwam, wist ik dat ik mijn ‘Life in abundance’ had gevonden.

Hoi, ik zal me even voorstellen, ik ben Marlous Kraakman, 37 jaar oud en de trotse eigenaresse van Met Marlous. Met Marlous is een inspiratieplatform en met mijn blogartikelen, detox begeleidingstraject en essentiële oliën van Young Living hoop ik mensen aan te moedigen om te gaan leven vanuit hun hart.

Ik geloof er namelijk in dat waar geluk gevonden zal worden, wanneer men vriendschap sluit met het lichaam. Dit doe je door het lichaam te ontdoen van gifstoffen en te voeden met gezonde voeding, maar ook meditatie, Yoga, beweging, positief denken en door het gebruik van essentiële oliën.

Surround yourself with the dreamers and the doers, the believers and the thinkers, but most of all, surround yourself with those who see greatness within you, even when you don’t see it yourself.

Ervaringen van mijn klanten

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ben een nieuwe klant van Young Living en na een olietafel van Marlous heb ik een Premium Starter Kit aangeschaft.  

Het is verbazingwekkend hoe geweldig het werkt, ik slaap veel beter en ervaar veel meer rust.

Panaway is mijn favoriete olie voor pijnlijke spieren en zelfs mijn man gedijt erbij. Ik heb in het verleden met andere essentiele olien gewerkt, maar de kwaliteit haalt het lang niet bij de producten van Young Living.

Joke Kager

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Totaal geïnspireerd door de gratis online olietafel die ik bij Marlous heb gevolgd. Marlous maakt de essentiële oliën als pure en natuurlijke producten toegankelijk. Wat is het precies en wat zijn de mogelijkheden? Marlous legt het duidelijk uit, zodat je thuis gelijk aan de slag kunt met jouw gezondheidsboost vanuit de verschillende oliën.

Ik wist niet dat olie zoveel met je gezondheid, vitaliteit en geluk kon doen… en ontdek graag meer.

Marloes Weerepas, Social Media expert@mevrouw Cha

Vragen die vaak gesteld worden:

Wat zijn de voordelen van een Premium
Starter Kit?

Je krijgt heel veel waarde voor relatief weinig geld

Je krijgt 24 % korting op je al je toekomstige bestellingen

Je krijgt toegang tot het Essential Rewards programma

Optionele mogelijkheid om geld te verdienen

Wat is essential Rewards?

Kortgezegd, het is een maandelijke bestelbox waarbij je voor heel veel gratis producten kunt sparen...

Ben je klaar om jouw Premium Starterkit te bestellen?

Kijk dan naar onderstaande video, hierin laat ik precies zien hoe je dit kunt doen.