06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Eenmalig welkomstaanbod!

Je wilt waarschijnlijk mee doen met mijn trainingsweek, omdat je een leuker en gelukkig leven voor jezelf wilt creëren. Nu kan week 1 jou zeker helpen, maar hoe zou je het vinden als je direct toegang zou krijgen tot de gehele training? 

Per 1 oktober 2019 starten we met de geweldige online training “Leef je droom Met Marlous”, maar per 29 juli starten we met een selectief groepje een pilot traject. 

Omdat jij zojuist hebt aangegeven dat je mee wilt doen met de eerste week van deze training, geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om de gehele training voor een fractie van de prijs te ontvangen. Zodra je deze pagina weg klikt verdwijnt het aanbod.
Lees hieronder meer 😉

   

Ben jij klaar om daadwerkelijk stappen te zetten naar het leven waarvoor je geboren bent?
 

Sinds 2015 leef ik mijn leven vanuit mijn hart. Na vele spirituele workshops en trainingen, waaronder de training “Creation Coach” bij Con Amore besloot ik om voor mezelf te kiezen. Ik ging op reis en op onderzoek uit naar wat mij werkelijk gelukkig maakt in het leven. Voor mij is dat het hebben van vrijheid en zelfstandigheid, een eigen onderneming opstarten leek een logische keuze.  

En zo ging ik stap voor stap op weg en alles wat ik in de voorgaande jaren geleerd heb, nam ik met me mee. Als ervaringsdeskundige heb ik een unieke methode ontwikkeld, die mensen werkelijk helpt om daadwerkelijk stappen te zetten naar het leven vanuit hun hart. Vanuit mijn hart geloof ik, dat dit de enige weg is naar waar geluk.  

Ik heb de afgelopen jaren keihard gewerkt om mijn training te ontwikkelen en het is nu klaar om vele levens te veranderen.  

Maar voordat ik dit echt de wereld in wil gaan gooien, wil ik het echter nog testen met een klein groepje in een pilot traject. 

Ben jij klaar om daadwerkelijk stappen te zetten naar het leven waarvoor je geboren bent en wil je je graag verbinden met gelijkgestemden in de “Met Marlous community”? Maak dan gebruik van dit geweldige eenmalige aanbod!

 

Wil jij tot dit unieke groepje gelijkgestemden behoren?

Als ervaren “Droomdeskundige” kan ik jou exact vertellen hoe jij het leven van jouw dromen kunt realiseren!

€ 197,-        € 47,-

De ideale cursus om jouw dromen te verwezenlijken!

 Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op hoe je als mens je dromen kunt realiseren. Ik heb na al die jaren een formule ontwikkeld, waarmee ik jou kan helpen om vanuit volledige kracht en vertrouwen datgene te doen dat je het liefst in de wereld wilt doen. Ik heb deze formule voor jou omgezet in het ideale creatiestappenplan. 

Ontdek de 8 modules uit dit stappenplan 

Week 1: Je talenten ontdekken
 

De eerste week is een introductie week. Ik leg uit hoe de training werkt, ik vertel over de “Met Marlous community” en je krijgt spelregels mee, zodat je weet hoe jij er voor kan zorgen dat jouw dromen werkelijkheid worden. Verder gaan we werken aan je mindset en ga je onderzoeken wat jouw (onontdekte) talenten zijn. Ook laat ik je contact maken met de persoon wie je nu bent en wie je het liefste in de wereld zou willen zijn. 

Week 2: Jouw droom
 

Deze week staat in het teken van jouw droom. Wat zijn jouw diepste wensen in het leven, hoe zou jij jouw leven willen vormgeven. Tijdens deze week ga ik je vertrouwen geven dat je alles kunt wat je maar wilt. We gaan denken in kansen en mogelijkheden en gaan jouw droom tot in detail uitschrijven. Het is de hoogste tijd dat je gaat bepalen wat jij met je leven wilt.
Denk groots, werkelijk waar alles is mogelijk!

Week 3: Het uiten van zelfliefde

 

Om succes te behalen mag je vertrouwen op je talenten en ze verder ontplooien. Daarom staat deze week in het teken van bouwen aan zelfliefde en zelfvertrouwen. We gaan een affirmatie opstellen die je gaat helpen en ook gaan we werken aan de ongezonde kanten van je egotype.

Week 4: Goed voor jezelf zorgen
 

In week 4 probeer ik je wat bewustzijn bij te brengen over wat voeding met het brein doet. Wil jij jouw droomleven realiseren, dan zal je daar bepaalde offers voor moeten doen. Je zult met toegewijde focus moeten werken. Om deze focus te behouden, is het belangrijk dat je je gezond en fit voelt. Deze week gaan we ons hierop richten.

Week 5: De kracht van onze gedachten
 

Tijdens deze week ga ik het creatieproces verder uitleggen. Ik ga je vertellen wat de kracht van onze gedachten zijn en ik ga je aanmoedigen om te gaan staan in je ware authenticiteit. Verder gaan we onderzoeken of belemmerende overtuigingen of angsten jou blokkeren op je pad en ik geef je handreikingen hoe je dit kunt ombuigen naar vertrouwen.

Week 6: Stap uit je comfortzone
 

In week 6 is het tijd om uit de comfortzone te stappen. Tijdens deze week ga ik je precies uitleggen wat de comfortzone is en ik vertel over de Wet van aantrekking. We gaan nogmaals toetsen of datgene waarover je droomt, hetgeen is wat jij vanuit het diepste van je hart wilt neerzetten in de wereld en we gaan een creationmap maken, spannend!

Week 7: Van droom naar werkelijkheid
 

Elk kunstwerk begint met een eerste actie! Actie is de allesbepalende scheppingsenergie! Wil jij jouw droom verwezenlijken, dan is het nu tijd om dit onderdeel van je leven veel meer aandacht en tijd te geven dan andere onderdelen. Deze week ga ik je helpen bij het opstellen van je jaardoelen, zodat jij de eerste stappen kunt zetten richting succes.

Week 8: Jouw stappenplan
 

Hakken, vormen, schuren en polijsten. Hak weg wat niet past, geef je leven vorm conform je hoogste idee en schuur de ruwe kanten van je ego af. Alleen dan ben je klaar om in je ware kracht en schoonheid te gaan stralen. Deze week gaan we de puntjes op de i zetten, we ronden de training op een dusdanige manier af, zodat jij helemaal klaar bent om jouw droomleven te realiseren.

Als de training is afgelopen ontvang je nog een 10 maanden support van mij via de e-mail en je blijft natuurlijk onderdeel van de “Met Marlous community“.

 

Verdere informatie over het pilot traject
 

Het pilot traject start op maandag 29 juli en zoals je hierboven gelezen hebt, bestaat het traject uit 8 weken. In principe is elke module in 1 week af te ronden en wanneer je dit traject op schema doorloopt, zal je op zondag 22 september de training succesvol behaald hebben. Ik begrijp natuurlijk als geen ander dat het pilot traject in de zomervakantie valt en het is fantastisch om je zomervakantie optimaal te benutten door middel van reflectie en nieuwe plannen maken, maar om jou ook een vakantie te gunnen tijdens deze mooie maanden, is mijn verzoek om de training uiterlijk 1 oktober afgerond te hebben.   

Onthoud, dit cadeautje is er om jou te helpen het leven van jouw dromen te realiseren, daarom biedt ik dit unieke traject eenmalig aan voor deze lage prijs. Hiervoor heb ik echter wel jouw hulp, in de vorm van feedback nodig. Wekelijks zal je een feedback formulier ontvangen, waarop je jouw bevindingen kunt beschrijven. Ook zal ik 1 à 2 keer telefonisch contact met je opnemen, om jouw feedback op mijn training te bespreken.  

 

Ontvang direct toegang tot deze complete training!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!