Juicy Detox Met Marlous

 

De meest complete detox kuur van Nederland

Like a lotusflower we rise from the mud, bloom out of darkness and radiate into the world. 

Ondersteun je algehele vitaliteit door het lichaam te ontdoen van afvalstoffen

Reken nu echt af met oude en ongezonde gewoontes en maak een kickstart naar een nieuwe levensstijl

Vind je oorspronkelijke rust, balans en kracht terug omdat je datgene los laat wat niet meer bij je hoort, zowel geestelijk als lichamelijk

Reken af met overtollige kilo's en gezondheidskwalen en zie hoe ze voorgoed uit jouw leven verdwijnen

Ondersteun het immuunsysteem en je weerstand, zodat jij bestand bent tegen het Corona virus

Trust your hearth and embrace the journey. 

Ben jij op zoek naar meer evenwicht en harmonie in jouw leven?

We leven in een interessante tijd op Moeder Aarde, ons bewustzijn verschuift van hoofd naar hart, we gaan steeds meer voelen, we laten ons leiden door onze intuïtie.
Maar door onze huidige leefomgeving en levensstijl, kan de verbinding met ons gevoel soms ver te zoeken zijn.

Steeds meer mensen kampen met gezondheidsklachten, zoals darmproblematiek, futloosheid, huiduitslag, haaruitval, maar ook psychische problemen zoals stress, burn-out en depressiviteit. Dit zijn allemaal tekenen dat het lichaam uit balans is en eigenlijk geeft het lichaam jou een seintje dat het toe is aan evenwicht en harmonie.

Hoe minder je verdringt, hoe meer vertrouwd en veilig je lichaam voelt.

Jij kunt jouw lichaam weer in balans brengen met een detox kuur. Als je een detox kuur doet, drink je alleen meer sapjes aangevuld met ondersteunende middelen. Op deze manier spreek je het zelfherstellend vermogen aan, je voorziet het lichaam in alles wat het op dat moment nodig heeft en oude klachten krijgen de kans om zich te helen.

Een detox kuur is niet makkelijk, je kunt last krijgen van ontgiftingssymptomen en je gaat van een mag naar mag niet situatie, hierdoor komen allerlei oude pijnen, emoties en patronen aan de oppervlakte. Om deze reden haken veel mensen vroegtijdig af, ze worden letterlijk overvallen door de detox effecten en weten niet hoe ze hiermee om moeten gaan.

The best way to detoxify is to stop putting toxic things into the body and depend upon it’s own mechanisms.

Vooral zo’n eerste keer is het belangrijk dat je goede begeleiding hebt.

Ik, Marlous Kraakman, ben gecertificeerd detox coach. Ik heb al jaren ervaring met detoxen en weet wat je zoal tijdens een detox kuur kunt verwachten. Ik heb in het verleden veel gezondheidsklachten gehad, ik worstelde met mijn kilo’s, had haaruitval, eczeem, darmproblemen en ga zo maar door. Een natuurgeneeskundig adviseur adviseerde mij om een 7 daagse detox kuur te doen.

Deze kuur heeft mijn leven volledig veranderd, gezond leven werd mijn motto!

Ik volgde meerdere opleidingen waaronder natuurvoedingsadviseur, detox coach en darm specialist en vanuit deze kennis tezamen met mijn coachingservaring in het verleden, heb ik mijn online begeleidingstraject “Detox Met Marlous” samengesteld.

Ik heb mijn kennis en ervaring gecombineerd met begeleiding (stap voor stap) én stimulans (stok achter de deur) binnen de bruisende Met Marlous community.

Samen met mijn collega’s Geke van den Berg en Lillian Meijntjes heb ik hét beste detox pakket van Nederland gemaakt. Deze detox kuur bevat alles wat je in deze periode nodig hebt, heerlijke biologische slow juice sappen van Juicy Detox, online ondersteuning van Marlous om jou op een positieve en krachtige manier door het proces te begeleiden en dagelijks een Detox Yoga sessie van 20 tot 30 minuten van Lillian.

Met dit pakket waan je je in het buitenland, alles is voor je geregeld en het enige dat jij hoeft te doen is je onderdompelen in datgene dat wij je aanreiken.

Opgeven is geen optie meer, wij begeleiden jou naar optimale gezondheid.

Don’t wait for tomorrow when you can start today!

Ervaringen van de klanten van Met Marlous

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 Het detox programma is zeer waardevol. Er zit een uitgebreid op en afbouwdocument bij, die je goed voorbereid op de detox kuur en helpt om het verantwoord af te sluiten.  De Yoga is heerlijk! Mijn overal ervaring is dat het programma met liefde en volledige enthousiasme is gemaakt. Het geeft een goede kijk op voeding, ik merk dat ik veel bewuster ben wat ik in mijn mond stop en ik voel me super gezond en in balans.

Jolanda Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De detox Met Marlous is een super mooi uitgewerkt traject, ze biedt heel veel aan en het is ontzettend boeiend en leerzaam. Marlous stond altijd voor me klaar voor extra vragen of begeleiding.

 

Iris Ruiter- van Welsenes

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zojuist de 5-daagse Detox kuur afgesloten ‘met Marlous’. Wanneer je nog twijfelt of
je het moet doen en of het het geld wel waard is zeg ik: doen! De soepen, juices en shots worden in een box diepgevroren aangeleverd met een duidelijke lijst erbij. Het enige wat je hoeft te doen is de avond van tevoren de benodigde producten voor de volgende dag in je koelkast plaatsen. De soepen, juices en shots zijn heerlijk en met zorg bereid. Zelf geen hongergevoel gehad gedurende deze 5 dgn. Dagelijks een opbeurende vlog, yoga moment en meditatie maken dat je jezelf reset!
Mij heeft het 3,5 kg minder lichaamsgewicht gebracht en bewustwording van mijn
eet- en drinkpatroon. Voel me nu zeer gemotiveerd om op deze manier verder te
gaan. 100% succesvol voor mij! Ik ga dit zeker over 6 maanden nog een keer doen. 

 

Petra Modderkolk

De Yoga en mindfulness smederij

Empty the old thougts, emotions and words in your body and mind so that your hearth can show you the new story you came to live.

Wie is Geke van Juicy Detox? 

Ik ben Geke van den Berg, founder en owner van Juicy Detox. Een juice bedrijf met een missie, namelijk gezondheid brengen! Van juices en shots maken en detox kuren samen stellen word ik echt blij!

Na een drukke periode in mijn leven voelde ik dat mijn gezondheid, vitaliteit en een bewust eet- en drinkpatroon wel een duwtje in de rug konden gebruiken. Daarom besloot ik in maart 2017 een Detox kuur van 7 dagen in Portugal te boeken.

Door mijn lichaam te ontdoen van toxische stoffen en tegelijkertijd heel goed te voeden met nutriënten merkte ik een enorm verschil in vitaliteit!

De energie, het stralende, het lekker in je vel zitten en je gezonder voelen, zijn en blijven, dat wilde ik meer mensen laten ervaren. Dit gevoel en opgedane kennis wilde ik delen.
Nu na ruim een jaar merk ik dat het juice bedrijf goed loopt en het aantal klanten blijft groeien. Ik maak de detox kuren, shots en juices met liefde. De juices zijn versgeperst van biologische groentes en fruit, 100% natuurlijk, duurzaam verpakt en zitten bomvol nutriënten! 

Toen ik Marlous een tijd geleden ‘toevallig” tegenkwam, raakten we in gesprek over de juices, het detoxen en het belang van goede coaching tijdens een detox kuur! Ook bleek dat we allebei opgeleid zijn tot detox coach.

We maakten een afspraak en zo ontstond er al snel het idee om samen te gaan werken.

Ook kreeg Marlous in januari een uitnodiging voor een interview over detoxen, gezondheid en gewicht op TV met Edsilia Rombley, dat werd opgenomen in mijn juice atelier hier in Bergen!

Juicy Detox levert de 3, 5- of 7- daagse Detox kuren en Marlous biedt er een geweldig online- coachingsproject bij aan. Zo ontstond ‘Juicy detox met Marlous’! 

Do whatever it takes to make you feel real again.

Ervaringen van de klanten van Juicy Detox

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ben trouwe klant van Juicy Detox! Heb net voor de derde keer een 5-daagse Juicy detox kuur besteld. Een mooie variatie aan supergezonde juices en shots, waardoor je eigenlijk nooit honger krijgt. Na 5 dagen bruis je weer van de energie. Er zijn veel aanbieders, maar ik blijf terugkomen bij Juicy Detox.

Je proeft gewoon dat alles met liefde en zorg gemaakt is. 

Florentine

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat waren de sappen en soepen lekker! Ze waren stuk voor stuk goed vullend, dus de 5 dagen waren prima te doen. De gingershots vormden een mooie kickstart elke ochtend. Geke verzorgde ook nog eens een prima uitleg en service rondom de detox. Na 5 dagen voelde ik me fitter, mijn darmen waren rustiger en mijn hoofd helderder. Ik kan het iedereen aanbevelen om zo nu en dan je lijf zo’n heerlijke reset te geven. 

Esther, voormalig eigenaar Happy Sap

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik voelde me zo vitaal na mijn Juicy Detox kuur.

Geweldige ervaring!

De sappen waren heerlijk en ik ga zeker in het voorjaar nog een keer detoxen!

 

Karin

The thing is, if you want something to change, You must first make a change.

Wie is Lilian van Be Your Best You / Yoga

Mijn naam is Lilian Meijntjes van Be Your Best You.
Voor mij staat deze naam voor alles wat met gezondheid en welzijn te maken heeft. Yoga hoort daar voor mij ook zeker bij.

25 jaar geleden kwam yoga op mijn pad als ondersteuning van mijn voedingspatroon op dat moment.
Daarom vind ik het extra bijzonder, nu zo veel jaren later, dat Marlous mij gevraagd heeft de online Detox Yogalessen te verzorgen.

De Yogalessen zijn speciaal gemaakt en aangepast aan het aantal dagen van de detox kuur en zullen je ondersteunen in het detox proces.
Zelf heb ik in het verleden verschillende malen langere en kortere kuren gevolgd.

Buiten Yoga heb ik diverse opleidingen gevolgd.
Onder andere Rebalancing massage/ lichaamswerk en Integraal Therapeut waar Oosterse filosofie/ geneeskunde een onderdeel van was. 

Facebook: Be Your Best You Yoga – Instagram: beyourbestyou_yoga

Temporary closed for spiritual maintenance.

Wat ontvang je als je de Juicy Detox Met Marlous nu besteld?

Biologische coldpress slowjuice Sapjes en shots en soepjes van Juicy Detox afhankelijk van het aantal detox dagen.

Lidmaatschap van een online trainingsruimte met dagelijks inspirerende, motiverende en ondersteunde content.

Elke dag een inspirerende coachingsvideo.

Kuurbegeleiding en ondersteuning gedurende de detoxfase per email.

Elke dag tips en informatie hoe je het detoxen kunt bevorderen.

Elke dag een professionele Yoga les van 20 -30 minuten, gericht op het detoxen.

Elke dag een meditatie, gericht op het proces van die dag en die helpt bij loslaten en transformatie.

Een uitgebreid voorbereidingsdocument.

Een uitgebreid afbouwdocument inclusief voedingsadviezen voor een nieuwe levensstijl.

Lidmaatschap van een online community met gelijkgestemden.

Een lidmaatschap van een jaar.

I am on a mind, body and soul detox.

Klaar om weer in balans te komen? Meld je aan!

Detoxing is necessary for spiritual growth.

De Met Marlous Community

In onze community met gelijkgestemde detoxers kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je direct feedback van mij en de andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij met bepaalde dingen zijn omgegaan, waar jij op dat moment mee worstelt.

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van gelijkgestemden. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio’s. De ideale plek tijdens jouw detox kuur!

The only thing keeping you from getting what you want, is the story you keep telling yourself about why you can’t have it. 

? Kennis delen

Leer van andere detoxers wat voor hen het beste werkt.

? Successen vieren

Niets zo aanstekelijk als fantastische successen van anderen!

?‍♀️ Feedback vragen

Stel vragen en krijg feedback op het proces waar je inzit. 

? Ontmoetingen

Ontmoet gelijkgestemde vrouwen in jouw regio. 

Take care of your body. It’s the only place you have to live.

Welke resultaten heeft de online detox begeleiding? 

Je ervaart kracht en doorzettingsvermogen om jouw detox op een goede manier te volbrengen;

Je voelt je gesteund en begrepen en hebt het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen;

Je krijgt inzicht in jezelf en kunt op deze manier oude patronen en gedragingen los laten;

Je wordt bewuster over het leven en ervaart kracht om nu echt voor je gezondheid en geluk te gaan;

Je neemt afscheid van dingen die niet meer bij je horen, waardoor je een groot gevoel van vrijheid zult ervaren;

Je haalt het maximale uit je detox, d.m.v. de beste slowjuice sappen, motiverende begeleiding en ondersteunende Yoga lessen;

You can’t spell challenge without change. If you’re going to rise to the challenge, You have to be ready to change.

Voor wie is detoxen niet geschikt? 

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven

Mensen met uitputtingstoestanden of ernstige ziekten

Mensen die net geopereerd zijn of bij een acute infectie, bijvoorbeeld longontsteking

Voor mensen die zware medicatie gebruiken

Kinderen jonger dan 16 jaar en hoog bejaarden

Mensen met anorexia, boulimia of een psychische aandoening

Wat is optimale gezondheid jou waard?

Wat heb jij ervoor over om weer evenwicht en harmonie te vinden in het leven? Wat is dit jou waard?

Het online begeleidingstraject “Juicy Detox Met Marlous” neemt jou bij de hand in jouw zoektocht naar ware gezondheid. Dit prachtige online begeleidingstraject biedt jou een fundament waar je een jaar lang op kunt terug vallen.
Je zult dagelijks minimaal 30 minuten aan het begeleidingstraject werken. Deze tijd helpt jou om optimaal gebruik te maken van de positieve effecten van detoxen. Wees verstandig en profiteer van mijn professionele detox ondersteuning, ik ben er om jou te helpen. 

Aan het eind van de detox kuur bruis je van de (positieve) energie, je hebt een vernieuwde blik en visie en bent klaar om al jouw oude gewoontes en gedragingen achter je te laten. 

Op naar de nieuwe jij, hervind je kracht en maak een kickstart naar een fantastische toekomst. 

Wanneer je je hebt aangemeld, krijg je direct toegang tot de digitale cursus en de online community, waar je met anderen je proces kunt delen. De Juicy detox sappen zullen binnen 4 werkdagen thuis bezorgd worden.

Ben jij op zoek naar evenwicht en harmonie? 

Kies dan nu voor de Juicy Detox Met Marlous en geniet van de lekkerste biologische sappen en optimale online begeleiding. 

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!