06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Lieve volgers van dit mooie online inspiratie platform

Wij van New Age Health zijn continu op zoek naar mooie en nieuwe onderwerpen, producten of diensten die interessant zijn voor onze doelgroep, “de zoeker naar meer bewustwording, spirituele groei en verbinding”. We zijn zelf volop aan het ontwikkelen en presenteren met trots onze training “Dromen najagen”. Daarnaast zijn Yoga en meditatie belangrijke onderwerpen in de zoektocht naar meer balans en levensvreugde. Om deze reden bieden wij ook 4 prachtige online cursussen aan van Happy with Yoga.

We willen de volgende 5 trainingen bij jullie onder de aandacht brengen:  

N
Dromen najagen
N
Yoga stap voor stap
N
Yoga Nidra
N
Reis door de chakra's
N
Mindfulness voor het dagelijks leven

Online cursussen

Dromen najagen

De training “Dromen najagen” is een 8-weekse online training waarbij je stapsgewijs jouw dromen en talenten gaat (her)ontdekken en waarin je de kracht gaat vinden om jouw dromen te verwezenlijken. 

Inhoud:
Uitgebreide PDF bestanden (gedurende 8 weken) met inspirerende teksten en opdrachten – 12 meditaties – een persoonlijk profiel vanuit de Maya kalender Tzolkin – elke week een motiverende vlog  – inspirerende korte films

Prijs € 97,00

Yoga stap voor stap

Online Yoga cursus voor beginners, waarbij je stap voor stap de basishoudingen van Yoga leert. Je kunt de cursus vanuit huis in je eigen tempo doen.

Inhoud:
9 Professionele yoga lessen van ongeveer 1 uur – e-book met uitleg en plaatjes van de belangrijkste houdingen – bonusvideo’s over de ademhaling.

Prijs € 57,00

Yoga nidra

Online cursus Yoga Nidra. Yoga Nidra zorgt ervoor dat je mentaal, fysiek en emotioneel compleet tot ontspanning komt.

Inhoud:
7 Audio yoga nidra sessies – handig e-book met alles wat je zou moeten weten over Yoga Nidra – 3 korte online yoga sessies (t.w.v.    € 27,00)  – toegang tot de besloten “community mede-yogi’s” op facebook van Happy with Yoga

Prijs € 37,00

Reis door de chakra’s

Met de online cursus “Reis door de chakra’s” ga je op reis door de 7 chakra’s met de bijzondere en effectieve Yoga Nidra technieken.
Je zult hierdoor een diepe ontspanning zoals nooit tevoren ervaren en werken aan diepgewortelde overtuigingen en programmeringen.

Inhoud:
Instructievideo’s – 5 audio sessies – chakra werkboeken – cursushandleiding

Prijs €87,00

Mindfulness voor het dagelijkse leven

Mindfulness voor het dagelijkse leven is een 8-weekse Mindfulness cursus.
De cursus is een dagelijks stappenplan voor mensen die aan de slag willen met Mindfulness en meer rust en minder stress willen ervaren.

Inhoud:
Video en audiobestanden – dagelijkse e-mails en mindfulness oefeningen – bonus “mindfulness op het werk”

Prijs €37,00