06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Lieve volgers van dit mooie online inspiratie platform

Wij van Met Marlous zijn continu op zoek naar mooie en nieuwe onderwerpen, producten of diensten die interessant zijn voor onze doelgroep, “vrouwen op zoek naar een gezonder, bewuster en gelukkiger leven”.

Allereerst wil ik mijn eigen online begeleidingstraject onder de aandacht brengen “Juicy Detox Met Marlous”, dit is een prachtig online begeleidingstraject tijdens het detoxen, inclusief professionele en ondersteunende coaching, biologische slowjuice sappen en detox Yoga.

Yoga en meditatie zijn belangrijke onderwerpen in de zoektocht naar meer balans en levensvreugde, om deze reden bieden wij ook 4 prachtige online cursussen aan van Happy with Yoga.

Wil je ontdekken hoe de magie vanuit de natuur je weer thuis brengt bij jezelf? 

Meld je dan nu gratis aan voor mijn online webinar over essentiele olien en  ontdek hoe je de olien op een gemakkelijke manier kunt toepassen met de beste essentiele olien ter wereld!

We willen de volgende trainingen bij jullie onder de aandacht brengen:  

N
Juicy detox Met Marlous
N
Yoga stap voor stap
N
Yoga Nidra
N
Reis door de chakra's
N
Mindfulness voor het dagelijks leven

Online cursussen

Juicy Detox Met Marlous

Online detox begeleidingstraject, waarbij je stap voor stap mee wordt genomen op een inspirerende en bewustmakende reis. 

Inhoud:
Biologische coldpressed slowjuice sappen, shots en soepen van Juicy Detox – een uitgebreide op en afbouwfase inclusief voeding en leefstijladviezen – dagelijks inspirerende, ondersteunende en motiverende online content – kuurbegeleiding en coaching gedurende de detox periode  – een dagelijkse meditatie en detox Yoga les van 20 – 30 minuten

Prijs afhankelijk van het pakket: 3/5/7 daagse detox

Yoga stap voor stap

Online Yoga cursus voor beginners, waarbij je stap voor stap de basishoudingen van Yoga leert. Je kunt de cursus vanuit huis in je eigen tempo doen.

Inhoud:
9 Professionele yoga lessen van ongeveer 1 uur – e-book met uitleg en plaatjes van de belangrijkste houdingen – bonusvideo’s over de ademhaling.

Prijs € 57,00

Yoga nidra

Online cursus Yoga Nidra. Yoga Nidra zorgt ervoor dat je mentaal, fysiek en emotioneel compleet tot ontspanning komt.

Inhoud:
7 Audio yoga nidra sessies – handig e-book met alles wat je zou moeten weten over Yoga Nidra – 3 korte online yoga sessies (t.w.v.    € 27,00)  – toegang tot de besloten “community mede-yogi’s” op facebook van Happy with Yoga

Prijs € 37,00

Reis door de chakra’s

Met de online cursus “Reis door de chakra’s” ga je op reis door de 7 chakra’s met de bijzondere en effectieve Yoga Nidra technieken.
Je zult hierdoor een diepe ontspanning zoals nooit tevoren ervaren en werken aan diepgewortelde overtuigingen en programmeringen.

Inhoud:
Instructievideo’s – 5 audio sessies – chakra werkboeken – cursushandleiding

Prijs €87,00

Mindfulness voor het dagelijkse leven

Mindfulness voor het dagelijkse leven is een 8-weekse Mindfulness cursus.
De cursus is een dagelijks stappenplan voor mensen die aan de slag willen met Mindfulness en meer rust en minder stress willen ervaren.

Inhoud:
Video en audiobestanden – dagelijkse e-mails en mindfulness oefeningen – bonus “mindfulness op het werk”

Prijs €37,00

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!