06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Hoe kan je leven volgens de wet van aantrekking

Je hebt vast weleens van de wet van aantrekking gehoord, “je gedachten creëren de werkelijkheid”.

Is dat ook zo? Betekend dit dat als je heel negatief en pessimistisch in het leven staat, de toekomst niet heel erg veelbelovend is?
En als je je richt op het positieve en daarbij leeft in vertrouwen en stappen zet in de richting waar jij wilt dat het leven naar toe gaat, is het dan dat het positieve jouw kant op zal komen?
Wie goed doet, goed ontmoet… 

Mijn ervaring met de wet van aantrekking

Allereerst zal ik vertellen wat voor ervaring ik heb met de wet van aantrekking.

Ik ben jaren bezig geweest met uit te zoeken hoe deze wet nou eigenlijk werkt.
Ik dacht, als ik nu maar hard visualiseer waar ik naartoe wil, dan komt er vanzelf wel iets op mijn pad.
Ik heb een aantal reizen gemaakt, op zoek naar mijn bestemming. Jee, wat was ik op zoek zeg in het leven!
Ik visualiseerde en ik droomde, maar er kwam werkelijk waar niks op mijn pad.

Toch ben ik mijn vertrouwen in de wet van aantrekking nooit verloren, ik wist ergens diep in mijn hart dat het zo werkt in het leven, alleen had ik nog niet de juiste manier gevonden.

Zo kwam ik op een gegeven moment met een wijze vrouw in aanraking, zij vertelde mij dat het goed is om te visualiseren en te dromen, maar alleen hiermee red je het niet.
Je moet stappen zetten! Zij legde het uit als dat je bijvoorbeeld een feestje organiseert, je kunt denken en visualiseren over dat feestje, maar als je niks doet gebeurd er ook niks. Je moet zelf de slingers en lekkere dingen kopen, mensen uitnodigen enzovoort. 

Als je iets nieuws voor jezelf wilt creëren, zal je meer energie moeten steken in je nieuwe realiteit dan in je oude realiteit

Zo werkt de wet van aantrekking dus ook. Super goed dat je je richt op het positieve, op datgene wat jij wilt creëren in jouw leven. De volgende stap die je mag zetten is een actieplan maken, hoe ga jij ervoor zorgen dat de dingen die je wilt in jouw leven ook daadwerkelijk gaan gebeuren?

Je gaat jouw droomleven schetsen en gaat het vervolgens leven alsof het al bestaat.

Je neemt voor de volle 100 % verantwoordelijkheid voor jouw leven. Elke dag weer tune je in op datgene wat je wilt creëren, op jouw diepste dromen en verlangens.

Belangrijk is wel dat datgene wat je wilt creëren, resoneert met jouw diepste zijn.

De wet van aantrekking werkt alleen als je intenties oprecht zijn, als je verbonden bent met je bron.
Kijk dus naar jouw zielsverlangens, wat wil je echt, wat zegt jouw hart, waar wordt je blij van?
Het leven is bedoeld om vreugde te voelen en te scheppen met onze geestkracht.
En wanneer je het pad van je ziel bewandeld, zal je vreugde voelen en zullen er toevalligheden in je leven plaatsvinden (synchroniciteit).  Het leven stroomt letterlijk door je heen. 

Je gevoelens zijn je richtingaanwijzers

Ga dus staan waarin jij gelooft en wat je het liefste wilt. En mochten er twijfels of onzekerheden op je pad komen, voel en onderzoek ze dan. Wat is dit wat nu met je gebeurd? Waar komen deze emoties of gevoelens vandaan en wat vertellen ze jou?

Je gevoelens zijn je richtingaanwijzers. Voelt iets goed, dan ben je op de goede weg.
Voelt iets niet goed, ga dan na of datgene wat je probeert te creëren, wel echt is wat je wilt in het leven.
 

Geloof in jezelf, elk mens bezit de kwaliteiten die hij nodig heeft om dromen uit te laten komen

Behalve het naleven van jouw dromen, is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat je erop vertrouwd dat je het kunt. Als je een wens het Universum in stuurt en vervolgens een twijfel of je dit wel kunt, doe je jezelf tekort. Als je de diepe connectie met jouw ziel aan bent gegaan en je dus leeft vanuit je bron, krijg je vanuit jouw bron de antwoorden waarnaar je op zoek bent.

Dingen gaan stromen, je hoeft niet meer na te denken, het gebeurd gewoon, je krijgt oneindige energie en doorzettingsvermogen om aan jouw dromen te werken.

En wij allen bezitten deze geweldige kwaliteiten om die verbinding aan te gaan, je moet alleen jouw levensdoel vinden, of datgene dat je vanuit het diepste van je hart wilt gaan creëren.
Dus geloof in jezelf, je bent het zo waard.

Zo werkt de wet van aantrekking dus. Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is je op het positieve te richten. Kijk wat jij wilt, zet stappen en vertrouw.

Mocht je dit een leuk artikel vinden en meer positiviteit en overvloed in je leven willen creeren, lees dan hier mijn blog artikel over wat het uiten van dankbaarheid met je doet.

Namasté.

 

Online training “Dromen najagen”

 De training “Dromen najagen” is een geweldige 8-weekse online training waarbij je stapsgewijs jouw dromen en talenten (oftewel jouw ware potentieel) gaat (her)ontdekken en waarbij je de kracht gaat vinden om van deze dromen werkelijkheid te maken.

Prijs  € 97,00

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!