06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Nadelen van vaccineren, vaccineren, ja of nee?

Dit artikel gaat over de nadelen van vaccineren, er heerst op dit moment namelijk een vaccinatiegekte en daarom een reden voor mij om hierop in te springen.
In de media worden mensen massaal bang gemaakt over wat de gevolgen zouden zijn van het niet vaccineren. Er wordt gesproken over sancties voor mensen die hun kinderen bewust niet laten vaccineren, zoals het korten van de kinderbijslag.
In maar liefst 14 Europese landen zijn ouders al verplicht om hun kinderen te laten inenten en er zijn plannen om dat ook in Nederland door te voeren.

De nadelen van vaccineren vanuit eigen ervaring

Ik ben in het verleden al meerdere keren geconfronteerd met de nadelen van vaccineren. Zo zat het dochtertje van een kennis van mij, helemaal onder de eczeem nadat zij als kind gevaccineerd was. Ook haar zoontje kreeg een negatieve reactie als gevolg van de vaccinaties, hij sliep namelijk helemaal niet meer.
Ook ik heb in levende lijve ondervonden wat de vaccinaties met mijn lichaam hebben gedaan, als kind zat ik onder de eczeem en maar liefst 30 jaar later werden de zware metalen vanuit de vaccinaties geconstateerd in een levend bloedanalyse, bizar!

Voor die tijd liet ik mijzelf natuurlijk ook trouw vaccineren, gewoon, omdat iedereen het doet, toch?
Omdat je daarvoor gewaarschuwd wordt op tv en in de kranten. Je denkt dat het zo hoort, dus doe je het maar.

Maar wordt het niet eens tijd dat we kritisch gaan kijken naar wat vaccinaties eigenlijk zijn en doen?

Is het daadwerkelijk beter dat een baby’tje 2 maanden na zijn geboorte al zijn eerste vaccinaties moet halen? Een lief klein baby’tje van nog maar een paar maanden oud! Denk je serieus dat het immuunsysteem daar al tegen bestand is? En kunnen we onszelf op een andere manier beschermen tegen ziektes?

Daar gaat dit artikel over en ik hoop dat ik jou een stukje bewustzijn mee kan geven, het is namelijk helemaal oké om andere keuzes te maken, zolang je maar naar je gevoel luistert.

Kinderziekten helpen kinderen bij het verkrijgen van een gezond immuunsysteem

Je kunt jezelf de vraag stellen waarom vaccineren belangrijk is. Mijn persoonlijke mening is dat kinderziekten kinderen juist helpen bij het verkrijgen van een gezond immuunsysteem en dat vaccineren helemaal niet zo gezond is als men ons doet geloven. En zijn die kinderziekten waar mensen hun kinderen voor inenten werkelijk zo gevaarlijk?

Een kinderziekte bij een verder gezond kind verloopt bijna altijd mild. Kinderen hebben koorts en misschien huiduitslag en dat is het.

In eerste instantie was men bang voor mogelijke complicaties. Inmiddels zijn er vele onderzoeken en studies gedaan naar dit onderwerp, waaruit blijkt dat voordat er op grote schaal gevaccineerd werd, veel van deze complicaties allang op hun retour waren.

We zijn immers allen voorzien van gezonde voeding, hygiëne en goede levensomstandigheden, waardoor een kind een kinderziekte zonder ernstige complicaties kan doorstaan.

Wat zijn de nadelen van vaccineren?

Je kunt je afvragen of datgene dat ingespoten wordt veilig is om in te spuiten. Veel artsen en wetenschappers denken namelijk van niet, niet bij volwassenen en zeker niet bij baby’s.

Vaccinaties zorgen er namelijk voor dat het immuunsysteem ernstig wordt verstoord, bovendien kunnen vaccinaties tig bijwerkingen hebben, waaronder autisme, auto-immuunziektes, ADHD, eczeem, slaapproblemen, astma, allergische reacties, voedingsintoleranties en andere chronische aandoeningen van het immuunsysteem. Bovendien kunnen vaccinaties zorgen voor aandoeningen van het zenuwstelsel.

Door de autoriteiten wordt gezegd dat het vaccineren van baby’s als veilig wordt gezien, maar inmiddels zijn er vele onderzoeken gedaan waaruit blijkt dat het niet veilig is. Op het moment dat dergelijke stoffen ingespoten worden, is het immuunsysteem van baby’s nog niet genoeg ontwikkeld om de stoffen uit te kunnen scheiden.

Het immuunsysteem van een kind werkt namelijk na 9 á 12 maanden pas goed, beter is het om het kind te beschermen met borstvoeding omdat dit een baby beschermt tegen ziekten (waaronder kinderziekten), tot het immuunsysteem meer volgroeid is.

Wat zijn de ingrediënten van vaccinaties?

In bijna alle vaccinaties is aluminium toegevoegd. Er is bekend dat aluminium schadelijk is voor de hersenen en het zenuwstelsel.

Aluminium [dat ingespoten wordt,] komt via de bloedbaan in de hersenen terecht. Onafhankelijke wetenschappers en artsen waarschuwen voor ontwikkelingsstoornissen die voort kunnen komen uit beschadiging van het zenuwstelsel: epileptische aandoeningen, spraak, -en taalachterstand, Autisme, ADHD, gedragsstoornissen, stoornissen van het bewegingsapparaat, tics, hersenhuilen enzovoorts.”

Op de bijsluiters kan je lezen welke chemische stoffen vaccinaties bevatten en wat de negatieve bijwerkingen hiervan zijn. “In onafhankelijke bronnen worden Polysorbaat-80 en formaldehyde geassocieerd met kanker. Mononatrium L-glutamaat (MSG) wordt beschreven als een exitotoxine. Dat wil zeggen: een stof die hersencellen zo erg over-stimuleert dat ze daardoor af kunnen sterven. Sucrose en lactose zijn suikers, en het inspuiten ervan draagt mogelijk bij aan de toename Diabetes type 1. En ga zo maar door.

Wat zijn de alternatieven?

Zoals ik al eerder zei beschermd borstvoeding een baby tegen ziekten, het is dus goed om een kindje zo lang mogelijk borstvoeding te geven. Daarna is het belangrijk om goed te letten op voeding, zorg voor een gevarieerd voedingspatroon, een stressvrij leven en genoeg rust.
Gezonde kinderen ervaren kinderziektes vaak op een milde manier, onthoud dat kinderziekten ook een functie hebben. We kunnen als mens vertrouwen op ons lichaam dat geweldig gemaakt is.

Wanneer je twijfelt of onzeker bent, neem dan contact op met een homeopaat. Zij kunnen je adviezen geven over hoe je jouw kindje (of jezelf) kunt beschermen zonder vaccinaties. Homeopathische Profylaxe (HP) kan je als alternatief gebruiken voor vaccins.

Wanneer je echt niet wilt afstappen van het vaccineren, kan je er voor kiezen om je kindje op wat latere leeftijd te laten vaccineren of afwijken van het rijksvaccinatieprogramma, je kunt dan kiezen voor losse of combivaccins. In beide gevallen hoeven niet alle vaccinaties meer gegeven te worden.

Overigens geldt dit gezondheidsgevaar van vaccinaties niet alleen voor de kindervaccinaties. Er zijn duizenden tienermeisjes ernstig ziek geworden door het HPV vaccin tegen baarmoederhalskanker en ook het griepvaccin werkt nauwelijks. Veel mensen hebben juist na het griepvaccin wekenlang griepachtige klachten. Stof tot nadenken dus.

Nog een laatste tip, wanneer je op reis gaat en je hebt een vaccinatie nodig: Neem even contact op met een homeopaat. Veel homeopaten hebben namelijk een homeopathische vaccinatie-reiskit, die je ultieme bescherming biedt, zonder de chemische toevoegingen.

Ik hoop dat dit artikel jou inzicht heeft gegeven over de nadelen van vaccinaties, zodat je bewuste keuzes kunt maken. Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan eens een kijkje op de website van Stichting Vaccinvrij.

Namasté.

 

Bronnen:
(1) Dr. Suzanne Humphries, zijn vaccins veilig?
(2) Susanna Oldersma, vaccinatie wel of niet doen?

 

 

 

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!