06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Hoe kan je kiezen tussen je hart en je verstand?

We maken allemaal deel uit van een maatschappij, gericht op hard werken en carrière maken. En omdat niemand buiten de boot wil vallen en wij met zijn allen beïnvloed worden door alles wat we zien en lezen in de media, hollen we vrolijk mee. Op zich niets mis mee, mits we een aantal zaken goed in de gaten houden zoals geluk en dat je jezelf niet ongemerkt voorbij loopt. 

Zo ben ik mijn hele leven op zoek geweest om maar te voldoen aan de maatstaf die deze maatschappij ons oplegt. Maar wat ik ook probeerde, niets maakte mij echt happy.
Maar is het überhaupt mogelijk om te werken en daar echt gelukkig van te worden?
Ik denk van wel. Ik geloof dat elk mens met een reden op aarde is gekomen en dat elk mens bepaalde kwaliteiten mee heeft gekregen voordat hij incarneerde. Het is alleen aan ons om deze kwaliteiten te ontdekken en hier wat mee te gaan doen, het is aan ons om te kiezen tussen je hart en je verstand.

Om te kunnen kiezen tussen je hart en je verstand moet je kijken naar wat jouw hart doet stralen!

Maar hoe doe je dat dan? Hoe weet je wat jouw kwaliteiten zijn?

Binnen in jouw ziel liggen alle antwoorden opgeslagen: Ga eens op zoek naar datgene waar jij echt heel erg blij van wordt. Wat doet jouw hart stralen? Waar kan men je ’s nachts wakker voor maken?

Om in contact te komen met je ziel helpt het om te gaan mediteren. Door de rust die je tijdens het mediteren ervaart, kunnen de antwoorden komen waar jij naar op zoek bent. Een lekkere wandeling geeft ook rust en verbinding met jezelf. Wat tevens een leuke manier is, is om een Creationmap te maken. Pak een stapel oude tijdschriften en knip de plaatjes en teksten uit die betrekking hebben op jouw gewenste leven, plak dit vervolgens op een groot vel papier en creëer zo jouw droomleven.

Om te kunnen kiezen tussen je hart en je verstand mag je dus simpelweg je gedachten laten varen, in jouw hart liggen alle antwoorden verborgen.

Er is veel moed nodig om te kiezen tussen je hart en je verstand

Als je ontdekt hebt wat jouw hart doet stralen, mag je gaan kijken wat je hier mee kunt.
Ik weet, we leven in een wereld waarin we niet geloven dat dit mogelijk is. Maar vertrouw erop dat de wensen van jouw ziel en de kracht van het Universum oneindig zijn.
Als je op de juiste trillingsfrequentie van jouw ziel leeft, mag je er voor 100 procent op gaan vertrouwen dat jouw dromen uit gaan komen. Jouw ziel leidt je daarnaartoe, waar je behoort naar toe te gaan. Je mag er alleen op gaan durven vertrouwen.

Heb de moed om te durven kiezen voor je hart… 

Ook ik heb moeten leren kiezen tussen mijn hart en mijn verstand

Zoals we allemaal hier op aarde zijn gekomen en onze lessen moeten leren, heb ik uiteraard ook mijn lessen moeten leren. Ik volgde geheel mijn hoofd en werd beïnvloed door mijn twijfels en mijn angsten.
Ik kwam er alleen achter dat het me nooit echt verder zou gaan brengen, ik moest de keuze maken tussen mijn hart en mijn verstand.

Inmiddels zit ik in een fase waarin ik werkelijk contact heb gemaakt met mijn ziel.

Om precies te zijn 3 jaar geleden, tijdens mijn wereldreis, zat ik op een leuk terrasje in Ubud/Bali en raakte ik aan de praat met een jonge vrouw die daar heerlijk relaxed achter haar computer zat te werken. Mijn interesse was gewekt, deze vrouw, Nathalie heette ze, bleek een digital nomad. Ze reist de wereld over met haar online bedrijf.
In mijn hart voelde ik een schokje, ik wist gelijk dat dit ook mijn roeping zou zijn.
Ik heb altijd geweten dat ik niet geboren ben voor huisje, boompje, beestje. Voor mij is Moeder Aarde een waanzinnig mooie plek en deze plek moet ontdekt worden. Maar hoe giet je dit in de juiste vorm?

Als je de keuze hebt gemaakt tussen je hart en je verstand mag je stappen gaan zetten om jouw dromen te verwezenlijken

Toen we eenmaal terug kwamen van onze wereldreis, heb ik veel gelezen en research gedaan en heb ik een plan gemaakt dat precies weergaf waar ik inmiddels aan ben begonnen.

Maar de tijd was nog niet rijp. Ik durfde mijn hart nog niet volledig te vertrouwen.

Inmiddels heb ik vele stappen gezet als zelfstandig ondernemer en “digital nomad”. Ik ben volledig uit mijn comfortzone getrokken en heb werkelijk waar alles aangepakt om te leren en te groeien. Ik heb mijn bedrijf ontwikkeld als een professioneel bedrijf waarmee ik, middels mijn prachtige online training “Leef je droom Met Marlous”, mensen begeleid naar het leven vanuit hun hart en dromen. 

Ik ben het levende voorbeeld dat je werkelijk waar alles kunt realiseren wat je maar wilt. Met hard werken, focus en discipline ben ik ervan overtuigd dat elk mens zijn of haar dromen kan realiseren. 

Ik heb ook nooit getwijfeld aan mijn pad. Ik zie regelmatig krachtige beelden voor me, over onze toekomst en mijn bedrijf. Deze beelden zijn heel sterk en geven mij een rotsvast vertrouwen. 

Dus hoe zit het met jou? Ben je nog tevreden met je huidige situatie of durf je de stap te zetten om al het oude los te laten en volledig op je hart te gaan vertrouwen?

Laat mij dan jouw gids en meld je nu aan voor mijn prachtige online training “Leef je droom Met Marlous” en ontdek dat het nooit te laat is om je hart te volgen 🙂 

Dank je wel voor het lezen van mijn blog artikel, ik hoop vanuit het diepste van mijn hart dat ik het licht in jouw hart aan heb mogen raken, zodat ook jij gaat kiezen voor wat je hart je ingeeft.

Namasté.

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!