06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Hoe vind je waar liefdesgeluk? Waar begint het allemaal mee?

Deze vraag leeft bij veel mannen en vrouwen die hunkeren naar ware liefde en op zoek zijn naar een soulmate voor het leven en zeer terecht hoge eisen stellen aan een relatie.

Het eerste wat je zou moeten doen is jezelf de vraag stellen in hoeverre je gelukkig bent met jezelf.

Want een relatie beginnen om een leegte op te vullen werkt zelden naar behoren. Echter, een relatie beginnen om jouw geluk met iemand te delen en uit te bouwen betekent een veel beter startpunt.

Begin goed en gebruik de volgende 4 wijsheden als leidraad op zoek naar waar liefdesgeluk:

 1. Liefde moet niet een voorwaarde zijn voor jouw levensgeluk!
 2. Echte liefde kan alleen maar ontstaan als twee mensen elkaar nodig hebben voor de liefde en niet om andere                behoefte te vervullen.
 3. Geluk (of vrijheid) vind je niet door met je aandacht in het verlangen te blijven steken, maar wel door met je hele          wezen aanwezig te zijn in het hier en nu.
 4. Wij denken dat een ander mens ons de liefde moet geven, maar zodra we beseffen dat we de liefde al volledig in           ons hebben, hoeven we niet meer te zoeken.                                                                                                                                                                                                                                                                   
  Marlous heeft al een flink aantal blogs geschreven over hoe je het geluk in jezelf kunt vinden, dus probeer daar je voordeel mee te doen (bijvoorbeeld “Tips voor een gelukkig leven“, “Emoties, gedachten en de wijsheid van het hart” en “De wet van aantrekking“). Je zult zien, dat wat je uitstraalt komt vanzelf naar je toe.

Hoe vind je waar liefdesgeluk? Hoe kan je het lot dan toch een handje helpen ?

Op het moment dat jij het geluk in jezelf hebt hervonden straal je dat ook uit en dat maakt jou zoveel aantrekkelijker. Ga leuke dingen doen en maak plezier op plekken waar mensen elkaar ontmoeten. Liefde kan overal ontstaan maar meestal niet thuis op de bank.

Onze 5 tips om het lot een handje te helpen op zoek naar waar liefdesgeluk zijn:

 1. Ga naar plekken waar mensen samenkomen, zoals evenementen, concerten, een cursus, sporten, het theater,              verjaardagen of het café.
 2. Trek de stoute schoenen aan en begin een gesprek met iemand die je positief opvalt. Toon interesse!
       Beetje flirten mag ook best wel hoor!
 3. Sta open voor iedereen die je ontmoet, vaak blijken mensen op het tweede gezicht veel leuker te zijn.
       Liefde op het eerste gezicht is mooi maar niet noodzakelijk, neem de tijd!
 4. Datingsites, het heeft niet mijn voorkeur maar veel echte en duurzame liefdes zijn via datingsites ontstaan.
     Temper je verwachtingen en zie hier ook een beetje de humor van in.
 5. Kijk goed om je heen, vaak vind je de ware liefde dichtbij. Mijn grote liefde bleek slechts één straat                                  verwijderd van mijn ouderlijk huis te resideren en ik kwam daar pas na 50 jaar achter.

  Wees niet bang voor een afwijzing en vul het vooral niet voor een ander in. Wij realiseren ons dat bovengenoemd huiswerk niet voor iedereen makkelijk uitvoerbaar is.                                                                                                                 

  Toon lef en wees slim en zie eventuele afspraakjes als een zoektocht naar iets substantieels en neem absoluut geen genoegen met minder dan iemand die echt goed is voor jou! Omdat jij het absoluut waard bent!

  Namasté. 

 

Ron Oldenburg

Ik ben de man van Marlous en help Marlous zo nu en dan met haar werkzaamheden voor Met Marlous.  Ik heb een vrije en optimistische geest en ik ben dol op reizen. Mede onder invloed van Marlous ben ik veranderd en anders in het leven komen te staan.

Tegenwoordig hecht ik meer waarde aan spiritualiteit en bewustwording en daarom vind ik het fijn om Marlous achter de schermen te ondersteunen in haar missie. Ik zal zo nu en dan een mooi en inspirerend blogartikel plaatsen.

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!