06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Energieverslag 2019; Het licht wordt gevoeld door alle wakkere zielen op aarde.

Het licht wordt gevoeld, gezien en opgenomen door alle wakkere zielen op deze aarde. Ongeslepen kristallen en robijnen verzegelen de engelenvleugels van de nieuwe wakkere mens. Ze zijn wakker of worden het nu, massa ontwaking. Een zee van mannen en vrouwen vinden elkaar nu in het hart terug. Zij die hebben gewacht delen nu hun smart, zij zijn de engelen van de nieuwe tijd. Het lange wachten op de nieuwe wereld is voorbij. Een keerpunt is op zijn sterkst vanaf eind maart, begin april tot ongeveer 16 april. Daarna zijn dingen wat ze zijn.

 “Angel – Sarah Brightman” Deze song omschrijft precies wat velen nu voelen, luister hem eens als je wilt.

De wereld van duisternis staat pal tegenover het licht, je hebt wakkere mensen die alles willen aanpakken en mensen die tot niets in staat zijn. Je hebt ontwaakte toch al ver in de ontwikkeling ‘bijna’ verlichtte zielen (ver in transformatie) vol in de missie en anderzijds de zielen die nog volledig aan de andere kant van deze munt zitten.
Mensen die nu hebben gekozen te ontwaken en wie het nog niet waren of niet ver genoeg, hebben nu een boost gekregen met heftige gebeurtenissen aaneen geregen, zoals geliefden die overlijden, je komt een soulmate tegen of een tweelingziel of bent die in 2018 al tegengekomen. Het overkomt mensen nu op zeer grote schaal en er is geen houden meer aan.

Je hebt mensen die hun eigen healing aanpakken, maar ook mensen die er keihard van wegrennen. Deze mensen die nog in hun eigen donkerte hangen worden uit alle macht ondersteund vanuit het licht om toch door te pakken. De lichtwerkers die hierin ter ondersteuning zitten werken op dit moment zich een slag in de rondte. Veel levens zijn ook onzeker en toch ondanks dat wordt er ontzettend veel licht deze wereld ingestuurd. Helaas nog niet genoeg om de ellende op aarde te keren (wat er dan ook te keren valt), maar er wordt echt zoveel gedaan om ons lichtwerkers te laten geloven in onszelf en onze eigen krachten. Wij ‘weten’ namelijk dingen en vertrouwen op het grote goed, dat er vertrouwen is in alles dat is er gewoon. Er is geen onzekerheid meer in het ‘zelf’ en men denkt steeds minder in scheiding.
Ondanks dat is er nog een lange weg te gaan want veel mensen mogen nog wakker worden.

En hoe worden die mensen wakker gemaakt?

Alles wat te maken heeft met geld, macht, materieel, zekerheden zoals een huis of een geliefde bijvoorbeeld, alles wordt naar de grond gemaaid. Men krijgt ziektes, momenteel hebben ontzettend veel lichtwerkers financiële problemen. Er worden banen opgezegd, relaties beëindigd, geliefden sterven weer in grote getallen (mensen die niet mee kunnen in deze lichtvloed), mensen worden uit huis gezet, onderling akkefietjes en veel onzekerheid over hoe bepaalde dingen verder gaan in het leven.

Eigenlijk eindigt er veel, zodat er nieuwe deuren geopend kunnen worden. Er is plaats gemaakt voor nieuwe processen, samenwerkingen en healingen. Op andere gebieden, we gaan dieper de stof in en verfijnen onze kennis. Maar dus ook dieper onszelf in, in licht blijft geen enkel donker hoekje meer verborgen en dat kan best nog even pijnlijk zijn.

Kortom alles wat wijst op een diep keerpunt waar veel pijn wordt geleden. Je weet niets meer zeker, de enige manier om je volledig aan het leven over te “moeten” geven.
We moeten er allemaal doorheen, want terug naar de oude wereld waarin alles lekker traag uitwerkte en je soms pas klappen terug kreeg als je een leven verder was, is voorbij.

We leven nu in een nieuwe wereld en sinds ongeveer de volle maan van maart is er een universele kering gaande die vele processen versneld maar ook vertraagd, als men juist nog in negativiteit zit en zijn eigen karma niet onder ogen komt.

Elke negatieve daad heeft direct zijn uitwerking, ook elke gedachten en elk woord, let dus op wat je doet!

Als je soepel door je transformatie wilt gaan, zal je misschien dingen moeten opgeven en je eigen gedrag grondig onder ogen moeten komen. Je zult je diepe ‘ik’ moeten gaan onderzoeken, wie ben jij nu en waarom ben je wie je bent? En nee, dat is niet leuk, maar je moet om jezelf uit al die patronen te werken, je moet. Er is nu er ook echt geen ontkomen meer aan. Maak dus gebruik van dit weten!

Tot slot – Shining diamond

De energie van het licht, geef ik aan met de mooie kristal van de gebruikte afbeelding. Mij werden ze symbolisch in mijn winterzonnewende gegeven en grappig genoeg begint nu langzaam duidelijk te worden wat ze symboliseren.

De kleur vertelt iets over de waarde, vele diamanten zullen nu geslepen worden. De Robijn staat voor de zuiverheid van het hart en vertelt onze weg, zelfs als je in het donker zit moet er toch een lichtbundel op je schijnen. Kijk dus naar de positieve kanten van het leven, voel wat geluk is, wat liefde is en schroom niet om een ander een handje te helpen. Ook van niet zuivere mensen, kan je veel leren als lichtwerker en als jij weet dat je onzuiver kunt zijn, weet dan dat ook jij anders kan.

Alles gaat alleen maar om onze eigen kracht, geloof en vertrouwen in wie jij bent. Met volle hartkracht en passie, doen waar jij goed in ben. De ‘ziel’ zien van wie er werkelijk voor je staat, niet wie jij denkt dat iemand is.

Allemaal hebben we onze eigen processen en dienen we elkaar het recht te gunnen om die paden te lopen. Geef elkaar de ruimte om te worden wie wij ten diepste zijn, zonder schaamte, verdriet, pijn of wat dan ook.
Heel elkaar, maak dingen af waar je aan begonnen bent, praat dingen uit en wees altijd de beste versie van jezelf. Want misschien zit je er wel helemaal naast en mag je nu ondervinden waar jouw licht en kracht werkelijk ligt. Pak die kans ook gewoon, want er is niets anders over dan de mogelijkheid deze kans te pakken. Wordt je op elkaars pad geslingerd, wees voorbereid op heftigheid maar ook op groei en het gegeven dat je elkaar verder kunt helpen. Want dat kan, je bent niet gescheiden, pak samen je werk op.

En eigenlijk is dit in de kern alles wat deze energie van nu is. Het zal zich deze zomer verder voortzetten, op weer een nieuwe manier. Vertrouw elkaar en deel alle kennis en vaardigheden om alles tot een geheel te smeden.
Wij zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk met z’n allen, dat wil niet zeggen dat het makkelijk is en het kan er best heftig aan toe gaan. Maar nu alles ons toch ontnomen wordt, hebben we weinig keus dan volledig te gaan staan in wie wij werkelijk zijn.

Versnel je tijdlijn met de juiste keuzes, juiste daden, gedachten, woorden en het inlossen van je negatieve karma en wees niet bang om nu wel risico te nemen en je kop boven het maaiveld uit te steken. Want het is nu tijd, nu en geen moment later.

En dat vindt ik persoonlijk een hele fijne mededeling, wat minder fijn is en de keerzijde van de munt zit hem in het feit, als je het nu nog niet begrijpt. In dit geval zal alles van vorig jaar zich in zekere mate gaan herhalen, doe dus moeite om dit te doorzien en te veranderen. Succes!

Een betere wereld begint toch echt bij jezelf, slijp jij ook je diamant en kom je mee shinen?
Poets je vleugels op en help mee!

Ahe

PS: Vond je dit een mooi artikel? Lees dan hier mijn artikel over loslaten, waarin ik uitleg dat dit de eerste fase van transformatie is. 

 

Nuria Steeman

Nuria is een sjamaan in opleiding van school of Hayka en is opgeleid om o.a. diepe helende zielsreizen aan mensen te geven. De meeste nadruk in haar missie ligt tegenwoordig in het helen van tweelingzielen en soulmate relaties. Haar werk bestaat uit healings, maar ze geeft ook workshops, lezingen en meditatieavonden.
Wil je meer weten? Kijk dan op haar website: 

https://www.inlichtenkracht.nl ; https://www.inlichtenkracht.nl/mijn-boeken/