06 81 118 160 info@metmarlous.nl

Leef je droom en benut je ware potentieel!

Hoe komt het toch dat we naarmate we ouder worden steeds minder vaak heerlijke dromen hebben en hoe komt het toch dat de keuzes die wij maken ons ware potentieel in veel gevallen onrecht aan doen.

Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg! Deze oer-hollandse en gevleugelde uitspraak verteld zo’n beetje het hele verhaal. Het avontuurlijke vlammetje dat van oorsprong in een ieder van ons brand, dooft ter plekke bij het horen van deze spreuk. Onze maatschappij laat het eigenlijk niet toe dat we authentiek of avontuurlijk zijn en afwijkende idealen bezitten. Aangestuurd volgens de denkbeelden van de maatschappij worden we zo onbewust eenheidsworsten.

Al vroeg leren wij van onze ouders hoe we de elementaire beslissingen in ons leven vanuit angst maken. Want welke opvoeder stimuleert haar of zijn kind nu nog om de belangrijkste keuzes vanuit het hart te maken.

Om spiritueel leraar Barry Long te citeren;

  • Je karakter is de vingerafdruk van god. Dat is je diepste wezen, je ware aard en die is uniek.
  • Daaroverheen zit je persoonlijkheid. Het masker dat je hebt gevormd, de rol die je bent gaan spelen om je aan te passen.
  • Leg dat masker af en je wordt authentiek.

Binnen het transformatie proces naar een gelukkiger leven zouden we dus eigenlijk moeten beginnen met het volgende: Neem afscheid van het verlangen naar goedkeuring van anderen!

Leef je droom en benut je ware potentieel

Het is bepaald nog niet te laat. Jij kunt op elk willekeurig moment het initiatief van je leven weer naar je toe trekken. Dat is een luxe die wij ons in Nederland kunnen permitteren, maar doe dat dan ook!

Houd jezelf zo af en toe eens een spiegel voor en vraag je dan af:

• Wat maakt mij echt blij en gelukkig in dit leven?
• Ben ik alleen maar bezig om alle ballen in de lucht te houden en bestaat mijn leven voornamelijk uit moeten?
• Doe ik wat ik het liefst en vanuit mijn hart zou willen doen?
• Leef ik het leven uit mijn dromen?
• Wat zijn mijn talenten en wat doe ik daarmee?
• Benut ik mijn ware potentieel?

Pak nu deze kans!

Ik, Marlous Kraakman van Met Marlous, heb een prachtige online training ontwikkeld met de veelzeggende naam “Leef je droom Met Marlous”.

Hierin roep ik jou op om te stoppen met het dromen van je leven en nodig je uit om te beginnen met het leven van je droom!

Laat mij jouw gids zijn in jouw zoektocht naar een gelukkig(er) en waardevol(ler) bestaan, waarin jij keuzes hebt gemaakt vanuit jouw hart. Leef je droom en benut je ware potentieel!

Ervaringsdeskundigen

Mijn man Ron en ikzelf zijn ervaringsdeskundigen als het gaat om het leven van een droom en het benutten van ons ware potentieel.

Nu zo’n 4 jaar geleden besloten wij om een leven vol zekerheden en welvaart achter ons te laten voor een op het oog onzekere maar wel super spannende en uitdagende toekomst .

Wij hadden de moed om onze banen vaarwel te zeggen en ons mooie huis te verkopen om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan. Namelijk het maken van een geweldige wereldreis in de hoop elders op een idyllische plek een nieuwe bestemming te vinden. Dat laatste is om allerlei goede redenen niet gelukt maar de 1½ jaar in ultieme vrijheid heeft een ongeëvenaarde en onuitwisbare indruk op ons gemaakt. Het heeft er denk ik voor gezorgd dat wij betere versies van onszelf zijn geworden. 

En eenmaal thuis heeft het traject zoals jij die nu hopelijk middels onze training gaat doorlopen ons de weg gewezen naar waar geluk! We hebben inmiddels allebei een eigen bedrijf, hebben een schattig klein babymeisje (en er komt binnen nu en een aantal dagen een schattig babyjongetje bij), wonen op een heerlijke plek en dromen weer van verre reizen. Kortom, wij zijn happy en dat geluk is absoluut ook voor jou weggelegd!

Dus aarzel niet, neem nu een beslissing die weleens een hele belangrijke in je leven kan zijn! Bestel de online training Leef je droom Met Marlous nu met een super interessante maar tijdelijke introductiekorting geldig tot 28 februari 2020!

Wees trots op jezelf!

Ik, Marlous Kraakman van Met Marlous, heet jou van harte welkom en ik verheug mij enorm op ons gezamenlijk traject naar een bevredigend en liefdevol bestaan.

Namasté

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!