7 daagse detox Met Marlous opbouwfase

Stap 1: Bouw de detox geleidelijk af en lees het e-book

De detox kuur zit erop, van harte gefeliciteerd! Je hebt gehoor gegeven aan de wens van jouw lichaam om weer gezond en vitaal te worden en het is je bij deze gelukt, ik ben trots op je! Ik hoop dat ik je goed heb kunnen begeleiden in jouw proces en dat je je gesteund voelde deze periode. Ook hoop ik dat mijn begeleiding jou datgene gebracht heeft, als wat je er van gehoopt hebt. Mijn bedrijf “Met Marlous” is constant in ontwikkeling en ik sta altijd open voor feedback, dus voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Ik heb een e-book geschreven zodat ik jou kan helpen om de detoxperiode op een verantwoorde manier af te sluiten. Allereerst is het belangrijk dat je de komende dagen je voeding langzaam gaat opbouwen middels een opbouwschema, daarna is het van belang dat je het lichaam gaat voorzien van een gezond voeding en leefpatroon patroon. 

Hoe je dit doet vind je in het e-book.

Stap 2: Lees onderstaande tekst

Je voelt je inmiddels fantastisch en net zoals ieder ander besluit je vandaag waarschijnlijk dat je nooit meer anders wilt. Je zegt tegen jezelf, ja nu ga ik echt gezond eten, nu stop ik met drinken, nu ga ik dagelijks bewegen enzovoort.

Toch houdt maar een klein gedeelte van de mensen die detoxen deze nieuwe gezonde gewoonte vast. Dit is ook niet zo gek, een gewoonte ontstaat niet van de één op de andere dag. Een gewoonte aanleren heeft tijd nodig. Het is bewezen dat het 21 dagen duurt voordat een gewoonte een nieuwe realiteit is, maar een vastgeroeste gewoonte kan soms wel 4 maanden de tijd nodig hebben om verwijderd te raken uit het systeem.

Ik daag jou nu uit om met jouw oude gewoontes af te rekenen.

Voel eens even in je hart hoe dit voelt? Hoe voelt het voor jou als je nooit meer terugvalt in dit oude gedrag? Wat doet dit met jou? Welke kracht ervaar je?

Wanneer je voor eens en voor altijd afrekent met oude patronen, zal je merken dat je steeds dichter bij jouw zielenkracht komt. Jouw ziel wil dolgraag met jou communiceren, via jou leven, maar als jij continue ongezonde dingen in jouw systeem gooit, kan jouw ziel niet bij je komen.

Wees je ervan bewust dat al die dingen je van je werkelijke zielenkracht en levensopdracht afhouden. Alcohol is een door politieke lobby’s in stand gehouden volksverslaving, wanneer je alcohol drinkt raak je letterlijk steeds verder verwijderd van jouw ware zelf. Wanneer je vlees eet, neem je ook de angst van de dieren op in je systeem, gevolg, jouw ziel kan niet met je communiceren. Suiker zorgt ervoor dat je gehele immuunsysteem verzwakt raakt, het neemt jouw ware levensenergie weg, ook koffie ontneemt jou energie, de meeste tarwe is genetisch gemanipuleerd en zorgt voor allergie en intolerantie en ga zo maar door…

Wordt je voor eens en voor altijd bewust wat voor gevolgen al deze gewoontes hebben op jouw systeem.

En voel wat het resultaat is nu je al deze ongezonde dingen uit je systeem hebt verwijderd.

Ik weet zeker dat je de afgelopen dagen inzichten hebt gehad, dat je je verbonden voelde met iets groters in jou, dit ligt dus binnen handbereik en het enige wat jij hoeft te doen om dit gevoel te behouden, is gezond leven.

Dat wil zeggen, gezond eten, positief denken, bewegen, veel de natuur in, mediteren en Yoga doen, omgaan met mensen die je energie geven en je hart volgen.

Je bent veel meer dan een persoonlijkheid in een lichaam op aarde. Je bent een ziel dat geïncarneerd is met een bepaalde levensopdracht en het is nu jouw tijd om hierin te gaan staan.

Wanneer je jezelf voedt, voed jezelf dan met voedingsmiddelen die lichaam en geest voeden, voed jezelf met dingen waar het lichaam blij en krachtig van wordt, ga ongezonde dingen uit de weg, koop ze niet meer. Eén ding is zeker, ze ontnemen jou levensenergie en brengen je weer terug bij af.

   Accepteer jezelf hoe je bent, je hoeft niet anders te zijn, je anders voor te doen om er bij te horen. Je mag anders zijn, je mag andere keuzes maken, dit staat garant voor kracht, voor groei.

   En wanneer jij de keuze maakt om anders en op een gezonde manier te leven, inspireer je anderen om dit ook te doen. Je inspireert anderen om ook vanuit hun ware zielenkracht te gaan leven en op deze manier creëren we een olievlek, een olievlek die steeds groter en groter wordt. We zetten op deze manier bewustzijn neer op de wereld en dat is mijn missie.

Want wanneer de mens bewust leeft in liefde met elkaar en voor Moeder Aarde, gaan wij naar een wereld van licht en liefde. En in deze nieuwe wereld is alles mogelijk en komen de mooiste dromen uit.

Stap 3: Deel jouw ervaringen en inzichten in de community, op Social Media & op mijn website

   Van harte gefeliciteerd, je bent aan het einde gekomen van de detox kuur.

Mijn missie is om duizenden mensen in binnen en buitenland te inspireren om vanuit hun ware kracht te gaan leven, ik hoop dat dit gelukt is bij jou.

Met jouw hulp kan ik nog veel meer mensen aanmoedigen om mijn detox kuur te gaan doen, je zou mij dan ook ontzettend helpen door een review te schrijven en door jouw ervaringen te delen bij jouw vrienden en bekenden, op je Facebook/Instagram pagina enzovoort.

Wanneer je dit doet, deel hierbij dan de link naar mijn verkooppagina: https://metmarlous.nl/detox-met-marlous , zodat ook anderen de kans krijgen om hun lichaam, leven en gezondheid te transformeren.

Verstuur jouw review naar: info@metmarlous.nl

Mijn dank is groot dat ik jou heb mogen inspireren, ik wens je veel liefde, licht en inspiratie toe op jouw levensreis.

Namasté.

Marlous Kraakman
Met Marlous

Einde begeleidingstraject.

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!