7 daagse detox Met Marlous dag 7

Stap 1: Bekijk onderstaande video

De onderstaande video is de laatste vlog van het begeleidingstraject. Zo’n laatste dag zijn veel mensen geneigd om te stoppen, de gedachten aan eten nemen de overhand. Toch heb je heel bewust gekozen om 7 dagen te detoxen, in onderstaande vlog motiveer ik je om door te zetten en vertel ik bovendien welk effect dit zal hebben op lichaam en geest.

 

Stap 2: Lees onderstaand artikel

Het doen van een sapvastenkuur geeft energie, de eerste dagen zijn lastig maar als snel voel je een grenzeloze energie bezit van je nemen. Je huid straalt, je voelt je vitaal en fit en danst letterlijk door het leven.

Het is heerlijk om deze onuitputtelijke bron van energie te ervaren en ik wil je bewust maken van het feit dat jij zelf verantwoordelijk bent voor het behouden van dit energielevel.

Ik ben dankbaar dat ik jou heb mogen begeleiden tijdens jouw detox kuur en ik wil dan ook van de gelegenheid gebruik maken om bij te dragen aan een stukje bewustwording. Een detox kuur vraagt om nieuwe inzichten, je bent open en toegankelijk geworden voor een verhoogd bewustzijn en energieniveau, je staat open voor nieuwe informatie en ik wil je helpen om jouw leven naar een hoger plan te tillen.

Ik wil je bewust maken van het feit dat je jouw verworven energieniveau ook zo weer kwijt kunt raken. Tijdens de afbouwfase vertel ik hoe je na de kuur gezond kunt leven, maar nu wil ik samen met jou even naar jouw leven kijken.

Ik geloof zeker dat jij een vervullend leven wilt leiden, dat je wilt bruisen van de energie, dat je dingen wilt doen die je leuk vindt, dat je een leven leidt dat bij je past…

Het onderstaande artikel “Voeding als bron voor het lichtlichaam” beschrijft op een hele mooie manier welke ‘voeding’ ons energie kan ontnemen en wat juist energie geeft.

Lees hier het artikel.

Stap 3: Maak de opdrachten

We zijn niet op aarde om alleen maar gezond te leven en te eten, we zijn op aarde om een bepaald talent te delen, liefde te geven of om op een andere manier van betekenis te zijn.

Daarom heb ik mijn 8-weekse online training ontwikkeld “Leef je droom Met Marlous”, waarin ik mensen help met het ontdekken van het ware potentieel en het realiseren van hun diepste wensen en verlangens.

Leven volgens je ware potentieel betekent dat je het leven gaat leven waarvoor je hier op aarde geboren bent.

Elk mens is geboren met een bepaalde levensopdracht en je kunt deze opdracht achterhalen door op zoek te gaan naar datgene wat je energie en inspiratie geeft.

De onderstaande opdrachten kunnen je hierbij helpen.

Open hier de opdracht.

Deel hier de nieuw verworven inzichten die je tijdens de detox, of na het maken van bovenstaande opdracht heb gekregen. Ook kan je jouw stappenplan delen, zodat je gemotiveerd bent om hieraan te werken. Vergeet het stappenplan niet op een plek te hangen in je huis waar je het regelmatig tegenkomt. Op deze manier blijf je telkens herinnert aan datgene wat je graag wilt bereiken.

Stap 4: Doe de meditatie

De meditatie van vandaag helpt je om contact te maken met de gewenste toekomstversie van jezelf. Het is een krachtige visualisatie-oefening die je kan helpen tijdens moeilijke momenten. Het laat je weer even stilstaan bij datgene waar je graag naartoe wilt. Mijn advies is om deze meditatie te doen wanneer je een zwak moment hebt, het geeft je de kracht en doorzettingsvermogen om verder te gaan op het juiste pad.

Stap 5: Doe de Yoga

De laatste Yoga detox-les staat in het teken van de Blaas meridiaan. De Zonnegroet zal een andere zijn dan de voorgaande dagen.We doen wat meer staande houdingen en een balanshouding en sluiten de les af met een visualisatie.

Stap 6: Hierbij de link naar de opbouwfase

Ik snap dat je popelt om je boodschappen voor morgen te doen, daarom hierbij de link naar de opbouwfase zodat je je goed kunt voorbereiden.  

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!