7 daagse detox Met Marlous dag 6

Stap 1: Bekijk onderstaande video

In onderstaande vlog leg ik uit dat de laatste dagen van de detox kuur mentaal zwaar kunnen zijn. Ik vertel ook waar dit mee te maken heeft en wat je kunt doen om door te zetten.

Stap 2: Lees onderstaande tekst

Heel veel mensen leven onbewust, ze voelen zich niet in balans, hebben geen idee wie ze werkelijk zijn, ze leven een bepaald leven omdat ze denken dat dit zo hoort, iedereen doet dit toch. Ze leven volgens bepaalde conditioneringen, vanuit onwetendheid, er is hun iets geleerd in het verleden en ze volgen dit blindelings. Ze denken niet na, nemen alles wat er op de tv gezegd wordt in zich op als waarheid. Ze vergeten daarbij zelf na te denken. Ze zijn vergeten contact te maken met een diepere laag in zichzelf, ze denken de antwoorden van buiten te vinden, bij anderen, maar elk mens heeft zijn eigen antwoorden, heeft zijn eigen waarheid en het enige wat je hoeft te doen, is in contact komen met jezelf.

Op zoek te gaan naar jouw waarheid, jouw wijsheid, jouw hogere weten.

Je zult misschien weerstand voelen als je dit leest, “ja ha, dat is toch niet voor mij weggelegd, ik ben totaal niet spiritueel, niet gevoelig”

Nee, fout! Je bent wel gevoelig en spiritueel, je bent het alleen verleerd. Je hebt jezelf ondergedompeld in conditioneringen, je hebt jezelf bepaalde gewoontes aangeleerd. Toen jij als kind geboren werd, was je heel spiritueel. Je was verbonden met alles en iedereen om je heen en reageerde vanuit je hart, vanuit je ziel.

Op school wordt ons echter verleerd om contact te maken met onze gevoelens. Er wordt ons geleerd te gaan handelen vanuit ons ratio… En dat doe je dus nu al je hele leven!

Je bent dus wel gevoelig en spiritueel, je bent het alleen vergeten en het is nu de tijd om hier weer contact mee te gaan maken.

De komende dagen gaan we hier verder op door. Ik ga je weer helpen te verbinden met je hart, ik ga je laten ervaren hoe fijn het is om de verbinding met jouw lichaam, jouw kracht aan te gaan.

Ik ga je adviezen geven hoe je dit gevoel vast houdt. We leven in een bijzondere tijd op aarde, het is niemand ontgaan dat er nu veel gaande is op de wereld. De aarde is in transitie, we gaan van het 3d tijdperk, naar het 5d tijdperk, ons bewustzijn verschuift van ons hoofd naar ons hart.

En ik ga jou helpen om vanuit je hart gaan leven.

Stap 3: Lees onderstaande tekst

In de onderstaande tekst beschrijf ik welke aspecten in jouw leven ervoor zorgen dat je vitale levensenergie kwijt raakt. Bovendien laat ik je zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je jouw energie hoog houdt, zodat je een vervullend, energiek en gezond leven leeft, vanuit je ware kracht en essentie.

Open hier de tekst.

Is het jou gelukt het lijstje verder aan te vullen? Deel jouw inzichten hier en ontvang steun en motivatie vanuit de community.

Stap 4: Doe onderstaande meditatie

De meditatie van vandaag is een mindfulness meditatie waarbij je telkens de woorden liefde licht als een soort mantra op zegt. Dit helpt je om jouw energieniveau in positieve zin te verhogen.

Stap 5: Doe de Yoga

Deze Yoga detox-les staat in het teken van de Nier meridiaan, ook deze les beginnen we met een Zonnegroet. De les zal is al iets dynamischer met een balanshouding.


Stap 6: Morgenochtend vroeg ontvang je de link naar de volgende detox dag.

Veel succes vandaag…

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!