7 daagse detox Met Marlous dag 2

Stap 1: Bekijk onderstaande video

In de onderstaande video vertel ik wat je van deze dag kunt verwachten, ik probeer je moed en kracht in te spreken en ik probeer je te motiveren om door te blijven zetten.


Stap 2: Bekijk onderstaande video demonstratie

Je bent aangekomen bij je tweede detox dag en om het ontgiftingsproces verder te ondersteunen is het goed om dagelijks de dikke darm te masseren. In de onderstaande video laat ik zien hoe je dit kunt doen. 

 


Stap 3: Lees onderstaande tekst

Een Ayurvedische heetwaterkuur is verreweg de goedkoopste leverondersteuning die er bestaat en is een prachtige aanvulling op de detox kuur.

Kook ‘s morgens 1 liter water en laat dit zo’n 20 minuten doorkoken. Tijdens de verhitting verzamelt zich het element ‘vuur’ in het water, dat in staat is om afvalstoffen te verbranden.

Schenk het water over in een voorverwarmde thermoskan en drink het water zo heet mogelijk in kleine kopjes verspreid over de dag. Eventueel kan je nog wat gember toevoegen in de thermoskan, als je dat lekker vindt.

Stap 4: Lees onderstaande tekst

Er zijn een aantal gebieden in de wereld waar de mensen in goede gezondheid en groot geluk tussen de 90 en 100 jaar worden (en soms zelfs ouder!). Deze gebieden worden ook wel de “Blue zones” genoemd en de mensen die hier wonen zijn de gezondste mensen ter wereld.

Deze mensen hebben allerlei kenmerken met elkaar gemeen, waaronder gezond eten, dagelijkse beweging, ondersteunende contacten, een doel hebben in het leven en weinig of geen stress. Het allerbelangrijkste aspect om op een gezonde manier oud te worden, is echter positief denken.

Je bent de schepper van je eigen werkelijkheid.

Je hebt vast weleens gehoord over de kracht van onze gedachten, of dat we met onze gedachten onze werkelijkheid creëren. Als we alsmaar denken in tekorten, zullen we ook tekorten krijgen in ons leven en als we daarentegen denken in overvloed zullen we overvloed creëren in ons leven.

Wanneer je positief in het leven staat en vertrouwt op jezelf en je eigen kunnen, heeft dit allerlei positieve effecten op het lichaam. Het is bewezen dat positieve mensen langer leven, minder kans hebben op chronische ziekten en een gezonder hart hebben. Ook zorgt een positieve instelling ervoor dat men bewustere keuzes maakt, er wordt gezonder gegeten, meer bewogen en men ervaart minder stress.

Een positieve instelling krijg je door jouw gedachten te veranderen, het leven is zo licht of zwaar als dat je het zelf maakt.

Aan jou dus de taak om jouw negatieve gedachten en overtuigingen om te buigen in iets positiefs, om hier ook na de detox de vruchten van te plukken…

De opdrachten van vandaag kunnen jou hierbij helpen.

Stap 5: Maak onderstaande opdrachten

Zoals ik eerder al heb aangegeven, kan er tijdens een detox van alles omhoog komen. Ben jij klaar om alle oude ballast los te laten, dan kunnen onderstaande opdrachten jou hierbij helpen.

Open hier de opdrachten.

Het kan een extra stimulans voor je zijn, wanneer je de liefdesboodschap voor jezelf, oftewel je affirmatie, deelt in de community. Je bekrachtigd dit nog meer wanneer je een filmpje van jezelf maakt en dit filmpje deelt. Je vindt het misschien eng om te doen, maar het is wel een leuke manier om jou te leren kennen. Plus je wordt er sterker van, het is namelijk bewezen dat het gelukkig maakt wanneer je uit je comfortzone stapt.

So get out of your comfortzone en deel jouw affirmatie hier ? 

Stap 6: Doe de meditatie

De meditatie van vandaag is een mindfulness meditatie. Het is belangrijk dat je deze periode bewust met je gedachtes omgaat, je kunt letterlijk overspoeld door gekmakende gedachten als ‘Waar ben ik toch mee bezig’, ‘Ik wil nu eten’, ‘Ik trek het niet meer’ enzovoort.

Jij bent niet jouw gedachtes en het is belangrijk dat je jouw gedachten van een afstandje leert bekijken. De onderstaande meditatie helpt jou hierbij.


Stap 7: Doe de Yoga les

Deze Yoga detox-les staat in het teken van de Levermeridiaan, ook bij deze les ligt de nadruk op rust en ontspanning.


Stap 8: Morgenochtend ontvang je de volgende detox dag

Veel succes vandaag 🙂

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!