Ben jij er klaar voor om nu echt af te rekenen met vervelende gezondheidsklachten en overtollige kilo’s? 

De meest complete 1 daagse detox kuur van Nederland

Inclusief coaching, e-book, voedingsadviezen, opdrachten en meditatie

Kom alles te weten over detoxen en ontdek hoe je jouw kracht en ware gezondheid kunt hervinden

Ontdek wat jou weerhoudt van verandering en leer om nu echt voor je gezondheid te gaan

Wordt een ervaring wijzer en ontdek dat het echt mogelijk is om afscheid te nemen van hinderende gezondheidsklachten en overgewicht

Life begins at the end of your comfortzone. 

Ontdek met mijn 1 daagse detox kuur het effect dat detoxen heeft op lichaam en geest!

Hoi, mijn naam is Marlous Kraakman en vanaf mijn 30e is er een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Ik had last van allerlei gezondheidsklachten, zoals darmproblemen, haaruitval, afbladderende nagels, ik voelde me zwak, moe, futloos… Ik wist niet meer wat ik met mijn gezondheid aan moest en kwam terecht bij een natuurgeneeskundige.

Zij adviseerde mij om een 7 daagse detox kuur te doen en deze kuur heeft mijn leven volledig veranderd.

Na 7 dagen kuren kreeg ik mijn gezondheid terug, ik bruisde van de energie, voelde me fit als nooit tevoren, al mijn haar kwam terug, mijn darmen werden weer gezond, mijn nagels waren sterk en behalve mijn fysieke gezondheid, had ik ook mentaal een bewustzijnsshift gemaakt.

Ik was voorgoed verlost van mijn jarenlange rookverslaving en had een nieuwe passie gevonden:

Ik verslond boeken over gezonde voeding, ik volgde verschillende opleidingen, waaronder orthomoleculaire voeding, detox coach en darmtherapie en vanuit mijn reeds opgedane kennis, heb ik besloten om Nederland het gezondste land ter wereld te maken! 

Ik voel een groot verlangen in mijn hart om duizenden mensen te verlossen van hun gezondheidsklachten. Zoveel mensen lopen rond met onbegrepen (chronische) klachten en vanuit mijn optiek is het meestal te herleiden naar ongezonde voeding en leefstijlpatronen.
Ik zou me ontzettend vereerd voelen, als ik jou bij de hand mag nemen naar ware gezondheid.

Ben jij klaar voor een optimale gezondheid? 

Meld je dan nu gratis aan voor de 1 daagse detox Met Marlous en ontdek dat het nooit te laat is om te veranderen. 

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!