06 81 118 160 info@metmarlous.nl

1 daagse detox Met Marlous

Stap 1: Bekijk onderstaande video

 

Allereerst wil ik je hartelijk bedanken voor je vertrouwen in mij en wat super goed dat je voor deze 1 daagse detox dag gaat. We gaan er een hele mooie dag van maken met prachtige inspiratie en content, deze dag zal je een stukje wijzer en gezonder afsluiten.

Je mag vandaag beginnen met het kijken naar mijn vlog. In deze vlog heet ik je welkom, ik vertel wat je kunt verwachten vandaag en waarom het toch zo moeilijk is om te veranderen. Ik sluit de vlog af met een mooie visualisatie zodat je contact kunt maken met de nieuwe jij waarin je slank, stralend en fit bent.

Stap 2: Lees het voorbereidingsdocument

Alvorens je gaat detoxen is het belangrijk om je goed voor te bereiden, voor deze detox dag heb ik een uitgebreid voorbereidingsdocument geschreven. In dit document vertel ik alles over detoxen en hoe we ziek worden, ik leg uit hoe de 1 daagse detox werkt, je vindt voedingsadviezen voor de detox dag en tevens een test waarin je kunt bepalen hoe hoog jouw toxische belasting is.

Open het voorbereidingsdocument hier

Stap 3: Doe de meditatie

Voordat je de opdrachten gaat maken, is het belangrijk om in meditatie te gaan, tijdens deze meditatie breng ik je eerst in contact met jouw lichaam en hart, vervolgens gaan we verbinding maken met jouw diepste hartenwens, zodat je de kracht gaat ervaren om nu echt voor je gezondheid te gaan.

Stap 4: Maak de opdracht

In de opdrachten gaan we jouw bevindingen vanuit de meditatie verder beschrijven, zodat je duidelijkheid krijgt voor jezelf waarom het nu echt het moment is om voor je gezondheid te kiezen.

Open hier de opdracht

Stap 5: Afsluitend woordje van Marlous

Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor het vertrouwen dat je hebt gesteld in mij en ik hoop dat ik je vandaag heb mogen inspireren.

Ik ben een groot voorstander van detoxen, omdat ik weet wat voor geweldige effecten het heeft op lichaam en geest.

Toen ik 30 was had ik last van allerlei gezondheidsklachten. Ik had heel veel last van mijn darmen, opgezette buik, obstipatie, ik had ontzettende haaruitval (ik had nog maar een klein beetje haar dat er heel ongezond en broos uitzag), ik had last van afbladderende nagels, ik voelde me zwak, moe, futloos…

Ik wist niet meer wat ik met mijn gezondheid aan moest en kwam terecht bij een natuurgeneeskundige. Zij adviseerde mij om een 7 daagse detox kuur te doen en deze kuur heeft mijn leven volledig veranderd. 

Na 7 dagen kuren kreeg ik mijn gezondheid terug, ik bruisde van de energie, voelde me fit als nooit tevoren, al mijn haar kwam terug, mijn darmen werden weer gezond, mijn nagels waren sterk. En behalve mijn fysieke gezondheid, had ik ook mentaal een bewustzijnsshift gemaakt. Ik was voorgoed verlost van mijn jarenlange rookverslaving en had een nieuwe passie gevonden, ik verslond boeken over gezonde voeding, ik volgde verschillende opleidingen, waaronder orthomoleculaire voeding, detox coach en darmtherapie en vanuit mijn reeds opgedane kennis, heb ik besloten om Nederland het gezondste land ter wereld te maken.

Ik voel een groot verlangen in mijn hart om duizenden mensen te verlossen van hun gezondheidsklachten. Zoveel mensen lopen rond met onbegrepen (chronische) klachten en vanuit mijn optiek is het meeste te herleiden naar ongezonde voeding en leefstijlpatronen. 

Ik zou me ontzettend vereerd voelen, als ik jou bij de hand mag nemen naar ware gezondheid. Ik weet dat je bij mij terecht bent gekomen om een bepaalde reden, ik weet dat je nu echt verlost wilt raken, dat je in kracht wilt komen en ik kan je daarbij helpen.

Samen met mijn collega’s Geke van den Berg en Lillian Meijntjes heb ik hèt meest complete detox pakket van Nederland gemaakt.

Wij bieden 3, 5 en 7 daagse sapkuren aan met biologische coldpressed slowjuice sappen van Juicy Detox, online coaching van Met Marlous en dagelijks een ondersteunende detox Yoga les van Lillian.

Je hebt inmiddels een voorproefje gehad van mijn werk en ik hoop dat ik jou heb weten te raken…

Waarom is goede begeleiding tijdens het detoxen van wezenlijk belang? 

Detoxen is bepaald niet makkelijk, tijdens een detox kuur krijg je last van allerlei ontgiftingsverschijnselen en vooral zo’n eerste keer kan dit overweldigend zijn. Je weet niet wat je overkomt, oude klachten kunnen zich in omgekeerde volgorde openbaren en dit kan een overweldigend gevoel geven, je hebt misschien het gevoel ongezond bezig te zijn, je voelt je onzeker en angstig, oude emoties komen terug, je voelt je ziek, zwak en misselijk, je omgeving verklaart je voor gek en om al deze redenen besluiten veel mensen om er vroegtijdig mee te stoppen.

Hartstikke zonde natuurlijk, want detoxen kan je leven voor 100 % verbeteren, alleen je hebt hier wel goede begeleiding bij nodig. 

Ik bied jou die begeleiding….

Wanneer je besluit mee te doen met een ‘Juicy Detox Met Marlous‘ kuur, wordt je onderdeel van een bruisende community met allemaal gelijkgestemde detoxers, je kunt hier je vragen en zorgen delen. Ook ik ben onderdeel van de community zodat ik jouw vragen kan beantwoorden.

Maar wanneer het even te lastig wordt voor je, of je vindt dingen te pijnlijk of confronterend om te delen in de community, ben ik er om jou persoonlijk te begeleiden.

Je staat er niet alleen voor en dat is nu net wat jij in deze periode nodig hebt.

Dus doe jezelf een groot plezier, zet je zorgen en twijfels aan de kant en kies voor waar gezondheid en geluk. Je bent het waard om te stralen en om in je ware kracht te staan.

Laat mij jou begeleiden op jouw gezondheidspad.

Namasté.

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil jij ook een leven in vrijheid met voldoende financiële middelen?

Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan voor een introductievlog over het nieuwe Social Media platform Vitae en ontdek hoe Vitae Social media terug geeft aan de gebruiker. 

Je hebt je met succes ingeschreven!